Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Az emberek miért egy hulladék...

Az emberek miért egy hulladék műsortól várnak csodát?

Figyelt kérdés

22 éves fiatalember vagyok, és fel nem tudom fogni, hogy az RTL klubbon az Asztro Showra még mindig van igény...

Épp most is megy ebben a percben, és annyira gagyi, Lomini kitartja a tenyerét, elkezdi: mondja meg a keresztnevét és az életkorát, és küldöm a pénzenergiát! Milyen PÉNZENERGIÁT könyörgöm? :D Meg az asztro center se piskóta: kártyajós, cigánykártya, numerológia, boldogságkutató, tarot, sorselemző, tisztán halló,-látó,-érző... szellemgyógyász, reiki mester, baz+ egy egész cég épült erre a baromságra, közben a 315 Ft-os percdíj ott ketyeg! Múltkor volt valami pénzhajtogatós cucc, Lomini azt mondta, hogyha egy papírpénz sarkait behajtjuk, akkor egy háromszöget kapunk, a papírpénzre tollal vagy filccel egy számsort kellett beírni, amit Lomini az emberek születési dátumából talált ki. Remélem valaki volt olyan h*lye hogy egy 5 ezresre írja :D

De most hallom, hogy már a szeretetenergia is kérhető jééézus :D

Kik telefonálnak? Önsajnáltató, önbizalom hiányos, gyógyszerező emberek?

2011. aug. 9. 12:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az ilyen műsorokat felkereső emberek hiszékenyek,és görcsösen kapaszkodni akarnak valamibe, mert elkeseredettek.
2011. aug. 10. 21:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Az emberek el vannak keseredve, és ekkor reményt kapnak a jósoktól.

Igaz elég sokba kerül, de, ha nekik megéri, és jobban érzik magukat, akkor ez a műsor már nem hiábavaló.

Lehet, hogy nem küld a jós pénzenergiát, meg semmilyen energiát, de a kliens elhiszi, reményt kap, megnyugszik, kicsit jobban lesz.

Ez az értelmük, és ilyen szempontból ezek a műsorok hasznosak.

Nézd a jó oldalát!

Legalább a telefonálók kiöntik valakinek a szívüket.

Ez is valami!

Ne nézd, ha idegesít, de fogadd el.

Lehet, hogy a betelefonálóknak egy szál barátjuk sincs.

Csak jó, ha valakivel kibeszélhetik a bajukat!

2011. aug. 13. 17:17
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A pénzhajtogatást, számkódolást nem a Lomini csinálja, hanem az Alexander.

Amúgy nekem bejött, rá egy hétre nyertem pénzt és tárgynyereményeket is, amit eddig soha. Alexander sok országban elismert jós, rengeteg ember köszönhet neki sok mindent! Erről a Lominiről és Zagiba Zoliról csak itt hallottam a tv-ben, pedig állítólag 10 éve nyomják, míg az Alexander már 20 éve benne van és sokan ismerik is.

2011. aug. 14. 14:00
 14/16 anonim válasza:
Ez még csak az sem hogy kiönti a lelkét:'DD szerencsétlen nénike betelefonál, mert nincs pénze, azt szart se kap csak bukik még 2-3 ezer forintot xd
2011. aug. 14. 15:22
 15/16 homo ludensz ***** válasza:
Foglalkozom az ezotéria bizonyos ágaival,de én soha nem telefonálnék be azt tudom. Praktikusan arra gondolok hogy nem ácsingóznának ott a nagy "tudású" szereplők ha " látók,hallók" lennének. Meglátnák a pénzszerzés más útját is vagy gondoljátok hogy jószívűségből kikaparnák a te gesztenyédet s a magukéra nem tartanának igényt? Ők csak ügyesen el tudják adni magukat semmi több. Éppen úgy nem tudják irányítani a saját sorsukat mint a tétovázó betelefonáló. Kicsit nézzetek bele a karma működésébe.
2011. aug. 19. 10:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Mert, ez a média... az a feladatuk, hogy a szemét elé leültessék a népet, ennyi.
2011. szept. 2. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!