Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valami számmisztika? 1997 03 18

Beata456 kérdése:

Valami számmisztika? 1997 03 18

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 21:37
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

oh a sok okos felnőtt...már bizos teljesen elfelejtette, hogy amikor 13 volt minden eszköszt megragadott arra, hogy megismereje saját magát, személyiségét, pláne akkor ha elveszítette édesapját, aki a családban segíteni tudta volna, abban hogy egészséges önképe alakuljon ki

ráadásul baromi kíváncsi lennék arra az itt megszólalól közül ki mennyit tud a számmisztikáról

2011. aug. 5. 22:45
 22/24 anonim ***** válasza:

Számmester előző:

14 éves voltam mikor szüleim házassága hosszú agónia után véget ért. Mégsem voltam hülye, hogy számmisztikával foglalkozzak, ellenben tanultam tovább, az élet nem állt meg.

Annyi jelentős tényező volt viszont, hogy az ezotériahívő és számmisztikahívőkkel ellentétben én értelmes ember vagyok, aki képes a gondolkodásra és a saját sorsának irányítására. De ezt úgysem értenéd meg, számolj holdtöltekor borsót és kos aszcendensű ikrekkel ne kezdj páratlan évben.

Kérdező: csak rajtad múlik minden, ha gyenge vagy és magadban nem bízol, akkor fordulhatsz jósokhoz és számmisztikásokhoz, a lényegen nem változtat. Egyébként te irányítod a sorsod, ha kellően értelmes vagy. Vagy a jós megmondja jó pénzért, amit bárki megmond...

2011. aug. 7. 17:39
 23/24 anonim válasza:
Akkor te egy nagyon szerencsés ember vagy, ha mindig is bíztál magadban, de hidd el nem mindenki ilyen, valakinek igen is segítségre van szüksége ahhoz, hogy rendbe jöjjön magával, és teljes életet tudjon élni, sokszor önhibáján kívüli ok miatt. És én sokkal többre nézem az azokat az embereket akik a nulláról indulva építik fel saját személyiségüket, akármilyen segítséggel is, mint aki nagyképűen mert neki van önbizalma, lenézi az olyanokat akinek nincs
2011. aug. 9. 10:44
 24/24 anonim válasza:
hát ennek nincs értelme nem bírtom a számmisztikát
2011. aug. 30. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!