Mit jelenthet a cigány kártyám válasza? (bővebben lent! )
Mostanában megjelent egy lány ismerősöm életében egy másik fiú, és ezzel kapcsolatban tettem fel a cigány kártyának egy olyan kérdést, hogy mi lesz a kettőnk kapcsolatával, erre a következő lapok jöttek ki:
1.üzenet 2.betegség 3.ajándék
Mit jelenthetnek ezek a lapok? Hozzáértők válaszát várom, előre is köszönöm!
Gondolom, nem most vetteted ki a kártyát...
Véleményem szerint, vártál egy hírt(üzenet kártya) az adott személyről, amely vagy elszomorított, vagy nem is létezett, és ez padlóra vágott téged valamilyen formában(betegség kártya.Az ajándék kártya pedig valamiféle pozitívumra utal :)
Én is szoktam cigány kártyát vetni, elég rég óta. Nekem mindig ilyeneket jelentett, persze nem vagy profi! :)
Az elsővel értek egyet. Egyébként semmit, ne ilyenre bízd magad!
Mondjuk lehet, hogy kapsz egy üzenetet, hogy megnyerted a lottót, de nem találod a szelvényt(a szomszéd megtalálja, épít egy villát, vesz jó kocsit), tetejébe még meg is betegedsz, de a lány megajándékoz a szerelmével.
Csak tudnám, miért vet valaki kártyát, ha nem tudja értelmezni???
Ez nem játék!
Ja-ja, a Tarot is nagyon jó :)))
Miért vet kártyát? Szerintem kíváncsi...csak nem tudja kezelni, és értelmezni...de valóban nem játék!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!