Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mit jelenthet a cigány kártyám...

Mit jelenthet a cigány kártyám válasza? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Mostanában megjelent egy lány ismerősöm életében egy másik fiú, és ezzel kapcsolatban tettem fel a cigány kártyának egy olyan kérdést, hogy mi lesz a kettőnk kapcsolatával, erre a következő lapok jöttek ki:

1.üzenet 2.betegség 3.ajándék

Mit jelenthetnek ezek a lapok? Hozzáértők válaszát várom, előre is köszönöm!

2011. júl. 29. 23:43
 1/7 anonim ***** válasza:
csináld meg mégegyszer és teljesen más lapok jönnek ki, csak próbáld meg ;)
2011. júl. 30. 01:34
 2/7 erica0726 ***** válasza:

Gondolom, nem most vetteted ki a kártyát...

Véleményem szerint, vártál egy hírt(üzenet kártya) az adott személyről, amely vagy elszomorított, vagy nem is létezett, és ez padlóra vágott téged valamilyen formában(betegség kártya.Az ajándék kártya pedig valamiféle pozitívumra utal :)

Én is szoktam cigány kártyát vetni, elég rég óta. Nekem mindig ilyeneket jelentett, persze nem vagy profi! :)

2011. júl. 30. 09:34
 3/7 Won ***** válasza:
Igaz, hogy másodjára más lapok jönnek ki, de az öszképben mégis ugyanazt fogja jelenteni. Én cigánykártyával nem foglalkozom, én Rider Waite- féle tarot-val foglalkozom.
2011. júl. 30. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Az elsővel értek egyet. Egyébként semmit, ne ilyenre bízd magad!

Mondjuk lehet, hogy kapsz egy üzenetet, hogy megnyerted a lottót, de nem találod a szelvényt(a szomszéd megtalálja, épít egy villát, vesz jó kocsit), tetejébe még meg is betegedsz, de a lány megajándékoz a szerelmével.

2011. júl. 30. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak tudnám, miért vet valaki kártyát, ha nem tudja értelmezni???

Ez nem játék!

2011. júl. 30. 20:28
 6/7 erica0726 ***** válasza:

Ja-ja, a Tarot is nagyon jó :)))

Miért vet kártyát? Szerintem kíváncsi...csak nem tudja kezelni, és értelmezni...de valóban nem játék!!!

2011. júl. 31. 08:41
 7/7 anonim válasza:
Figyelj,Vannak a neten olyan oldalak ahol elég jól leírják a cigánykártya lapjainak jelentését...Ha kell,kiírom neked. én is innen tanultam,ma már magabiztosan tudom használni,és többnyire bejön.
2011. aug. 28. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!