Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogy láthatta előre a jövőt...

Hogy láthatta előre a jövőt ez a srác?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt megnéztem egy filmet, az a címe hogy 127 óra, lehet láttátok már. Tömören annyi, hogy egy hegymászó srác, beszorul egy kanyonba, mert ráesik a kezére egy szikla, és csak 5 nap után tud kijutni, úgy hogy levágja a kezét. A film igaz történeten alapul. A vége felé, már elég sokat hallucinál, gondolom a nagy kimerültség miatt, és meglátja a jövőbeli feleségét, és tényleg az a lány lesz a felesége (lehet a lányát látta, nem tudom már, de a lényeg ugyanaz). Ez hogy lehetséges?
2011. júl. 16. 09:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igaz történeten ALAPUL. Magyarul csak az alapsztori egyezik az eredeti történettel, nem minden szösszenete.
2011. júl. 23. 19:18
 12/12 Sznajper válasza:
Erről Én olvastam még valamelyik újságban(Látkép vagy Hihetetlen már nem tudom) de ilyenről nem Írt benne.
2011. aug. 13. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!