A jósok miért csak utalgatni tudnak, miért nem tudnak soha konkrét dolgokat jósolni?
Azért utalgatnak mert mindenkinek olyan dolgokat mondanak amiből bármit ki lehet hozni és akkor elcsodálkozol húú ennek igaza volt milyen jól látja előre a dolgokat.
Ha konkrét dolgot mondana rájönnél hogy semmit nem lát előre és csaló. Olyan ez mint a horoszkóp meg a többi ilyen blabla. Összehord egy csomó dolgot aztán valami csak rád illik. És örülsz neki.
mert a nagy többségük csaló, lehet vannak igazi látok de hogy pl nem azok akik a TV ben vannak tuti...
Pl tv-s látnok miért kérdezi a nevet? Tudnia kéne elvileg...
ezt kiröl irtad?
nem kell általánositani.
nekem már jósoltak és bejött amit mondott.
összejövök egy fiuval akinek gyereke van,és külföldre megyek dolgozni.
be is jött mind a kettő anno
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__joslas__1798169-szer..
Ez volt az indokod hogy feltetted a kérdésed. :) Nos nekem azt mondta hogy majd megfogom találni a nagy Ő-t. Nem mondom rá hogy csaló de szerintem ha az ember van olyan szerencsés az életben akkor biztos hogy az a személy megtalálja majd a hozzá illő párt akit a nagy Ő-nek lehet mondani. Megkérdtem arra hogy küldjön nekem privátot hogy leteszteljem valóban van-e ilyen képessége, kíváncsi vagyok arra hogy mit tud még rólam elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!