Barbi5110 kérdése:
Szerintetek is világvége lesz 2012 december 21. -én?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 10:06
41/63 anonim válasza:
nem lesz max 0,01-% os esélyel de ha biztós vagy benne én csak annyit irok hogy erste 11600006-0000 000043245503 utald ide a pénzedett. amugy én is szoktam a valo világ végéről fantáziálni.
42/63 anonim válasza:
Hát..ha nem lesz akkor élünk még ha lesz akkor tök mindegy ..akkor nem :)!!Szerintem óriási hülyeség ezen gondolkodni amíg nincs semmi előjele addig nem kell ilyeneken görcsölni! ;)
43/63 anonim válasza:
Az a baj, hogy szerintem elég nagy a nézettsége. Amíg ez így van, nem veszik le a műsorról. :)
44/63 anonim válasza:
Nem lesz világvége, szerintem 49° lesz, és piros hó fog esni, és én amit kaptam rajzot 900 évvel ezelőtt azon azáll, hogy mindez december 29.én 29:29:29kor fog történni. (remélem átjött, és nem veszitek komolyan, igen, tudom, hogy 24 óra van egy napban ._.)
45/63 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek átjött,csak az nem,hogy SOHA SEHOL,SENKI nem írja/említi hogy világvége lesz!
46/63 Tom Benko válasza:
Ha jól emlékszem, akkor tájtra jósolják az IPv4 címek elfogyását. Azon kívül más nem várható, esetleg némi havazás Magyarországon. Egyébként minden naptár minden ciklusának végére vártak már világvégét.
47/63 anonim válasza:
Egy felvilágosodás korabeli látnok azt jósolta, hogy a világnak 1888-ban lesz vége. Azon már rég túl vagyunk. Szerintem a jövő évi világvége is hasonló kutatások eredményeként jött létre. Szegény maják csak azt nem tudták, hogy nekik mikor lesz végük. A spanyolok megérkezését az isten földre szállásának hitték. Jól megszívták.
48/63 anonim válasza:
Ez egy nagy B-z-s-g. Ebben az évezredben nem lesz, nekem elhiheted. De ha valaki bele akar dögölni... Utald át a pénzed. Én járok jobban.
GyIK:
K: Hogyan lehet befolyásolni, mikor lesz?
V: Ebben az évezredben ugye nem lesz (szerintem ezt mindenki tudja), de befolyásolni hogy lehet:
-Állatfajok kipusztulása
-Szemetelés, és nem takarítás
-Sok áram-, és vízfogyasztás
K: Mitől történik a világvége?
V: 1 milliárd év múlva sem biztos, de az ózonlyuk a hibás, meg az emberek természetgyűlölete.
49/63 anonim válasza:
Nem lesz. Ezt már olvastam valahol. Azt irták hogy a maják nem a világvégét josoltak meg,hanem addig tart a naptáruk (2012.12.21) tehat nem vilagvege lesz,csak allitolag lesz valami fordulat ( ebben sem igazan hiszek ) ... Bar irtak valami olyat is hogy addig nagy természeti katasztrofa fog bekovetkezni ( japán ) , háboruk lesznek ( libia ) tehat nem alaptalan, mindesetre én kiváncsi vagyok x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!