Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Az igaz, hogyha egy jós lát...

Az igaz, hogyha egy jós lát egy halálesetet, nem árulhatja el, maximum csak utalhat rá?

Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 17:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan bolond egyetlen jós sem,hogy halálesetet megjósoljon. Nem lennének kuncsaftjai.
2011. márc. 17. 18:10
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
A jós nem jósol halált,de látja. A boszorkány viszont megmondja.
2011. márc. 17. 18:11
 3/20 anonim ***** válasza:
76%
Te nem Neo Fm-et hallgatsz véletlenül? :D
2011. márc. 17. 22:43
 4/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem, miért? :P

2011. márc. 18. 13:57
 5/20 anonim válasza:
100%
egyszer egyik haverom anyja elment jósnőhöz,mutatott a fiárol a jósnőnek egy képet.a jósnő ránézett a képre és sajnálattal közölte,hogy a fia 24 éves korában autóbalesetben meg fog halni.tehát ő közölt halálhírt.az asszony félt is rettenetesen mivel a fia autóbolond,imádja a sebbeséget,állandóan száguldozik meg ilyenek,zehát elhitte.a lényeg pedig.....haverom még a mai napig él,és már 27 éves.tehát erről ennyit.én halállal kapcsolatban sosasem kérdeznék jósnőt,sőt....előre közölném vele h halállak kapcsolatos dolgokra nem vagyok kiváncsi.én nem szeretnék akár éveket is átaggódni h valakim meghal,mert ezt jósolták,aztán utána meg kiderül h kamu.bár ez a jobbik eset h kamu a dolog és nem hal meg senki,na de akkor is,az ember halálra idegeskedi magát egy ilyen jóslat után.bocsi kicsit elkanyarodtam a kérdésedtől.csak gondoltam leírom ezeket.
2011. márc. 18. 19:19
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó,részben igazad lehet,én sem szeretnék tudni ilyesmit. Ugyanakkor,az hogy a jósnő látja a halálát valakinek,még nem biztos,hogy valóban meghal az illető. Ez elkerülhető. A jósnő pedig azt a kritikus pontot látja az életében az illetőnek... Ez elég bonyolult.
2011. márc. 18. 20:23
 7/20 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdeztem hogy megkérdezzem :) csak mostanság történt haláleset a családomban és előtte pár hónappal voltam jósnőnél és nem tudom eldönteni hogy célozgatott e vagy csak beképzelem.
2011. márc. 19. 12:40
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Így van! A halál és a születés olyan dolog, amire nincs, és nem is lehet embernek befolyása. Épp ezért ilyesmikkel kapcsolatos kérdésekre akkor se válaszolhatunk, ha a esetleg ez látszik a kártyában.

Szép estét neked!

ParlanDo

2011. márc. 19. 19:12
 9/20 N.Balu ***** válasza:
18%

Minimum tanúnak kellene / illene jelentkeznie a rendőrségnél. Függetlenül attól, hogy az illető szemtanú jósnak hívja magát, vagy nem.

Tanulj meg kérdezni.

2011. márc. 20. 08:24
 10/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Utolsó válaszolónak: szerintem inkább Te nem érted hogy miért kérdem és ha értelmetlennek találod, akkor ne válaszolj rá!

2011. márc. 20. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!