Lézetik a Néma Vacsora?
Figyelt kérdés
A Vámpírnaplókban olvastam, azt hogy van a Néma vacsora, amikor éjfél körül csendben meg kell teríteni majd, be hívni az embert és ezzel elméletileg megtudod, hogy ki a jövendőbelid. Ez csak vicc vagy lehet benne valami? Kérem, csak olyanok írjanak akik komolyak tudnak maradni és hisznek a Jóslásban.2011. márc. 11. 19:41
1/3 anonim válasza:
szia,
en hiszek a joslatokban, es a fenti megallapitas, miszerint ha ejfel elott megteritesz, behivod az embert, es ezzel megtudod, hogy ki lesz a jovendobelid, az mukodik.
annyit azert kiegesziteskent elmondanek, hogy aki ilyen butasagokban hisz, azt a jo isten mentse meg, hogy veletlenul felesegulvegye.
Gondolom 15 eves vagy...
remelem eleg komoly maradtam
2/3 anonim válasza:
Kérdésedre a válasz: Ennek a jelenségnek nincs semmi valós alapja (még babona sem), csupán fikció.
21/L
3/3 anonim válasza:
én kipróbáltam az előbb és nem műkszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!