Hogy lehetnék jós, amivel jó gazdag lehetnék?
Figyelt kérdés
pl. ezo.tvnél jó lenne, mondanám, hogy betegség lesz, pénz lesz, küldözgetném a pénzenergiákat, szerelem lesz/nem lesz stb...
Könnyű melónak tűnik, szerintem jól keresnek.
Kell valami papír róla, vagy csak interjú van, ahol kiderítik hogy jól tudok-e improvizálni és jó emberismerő vagyok-e?
2011. febr. 17. 23:01
1/7 anonim válasza:
Ha nő vagy könnyedén, hát lefekszel akivel kell. Ha férfi akkor undorító belegondolni.
2/7 A kérdező kommentje:
férfi vagyok. az improvizálás jól megy, az ezo.tvnél miután elmondja a kérdését a kuncsaft, rögtön le is teszik a telefont, tehát ott főleg bármit lehet mondani
2011. febr. 17. 23:04
3/7 anonim válasza:
Tanuljál jóslást, jósold meg a lottószámokat, aztán játszad meg és nyerj. Van egy csomó pl. asztrológiai iskola, keress rá a guglin.
4/7 anonim válasza:
Jelentkezz valami rádió hullámra vagy valam inetes rádióra,mostanság rengeteg ilyen amatőr feltörekvő rádió van,csinálj magadnak egy ilyen betelefonálós műsort,hívd a haverokat is,csak aztán elne röhögjétek magatokat!!
6/7 anonim válasza:
Bájos kérdés... :)
Az ilyen elképzelések miatt nincs respektje az őszinte, normális kártyavetőknek... :(
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!