Hol találok jósnőt Tata, Tatabánya környékén?
Én is Tatabányai vagyok, kb. 15 éve volt ott egy Kati nevű idős jósnő a Gál lakótelepen, nála többször voltam, de már szerintem nem praktizál,az elérhetősége elveszett.
A közelben Ariella Spirituális tanácsadót tudom ajánlani, bár ő nem kimondottan jós, hanem tisztán érző energia gyógyász, de közeljövőre ő is tud jósolni. Tatabánya mellett lakik egy kisvárosban, de távban is dolgozik,nagyon jól ráérez, hol van benned elakadás, nagy tudású, korrekt nő.
Őt én is ismerem. Nagyon pozitívak a tapasztalataim, nagyon ráérez a dolgokra. Én csak telefonon kéretem konzultációt - , mert messze lakom, életben nem ismerem, de nagyon kellemes, tiszta embernek ismertem meg. De megerősítem, hogy nem a szó szoros értelemben vett jósnő, inkább spirituális, lelki segítő, ő tényleg erre született.
Tomek Noémi is hasonlóan jó, bár ő Székesfehérvári.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!