Miért jönnek hozzám oda emberek az utcán, hogy jósoljanak nekem?
Nem tudni...
Velem is volt ilyen.Mentem az utcán is épp rá akartam gyúlytani,mikor elém állt egy nő.
Azt hittem cigi kell neki,kivettem egy szálat,int hogy nem azt kell,kivettem a fülemből a hallgatót,erre közli velem hogy látja hogy én nem ide való vagyok,és hogy engem megátkozott egy nő.
Adjak neki 100 forintot meg egy papírzsepit.Adtam,erre egy fadarabot egy meg egy ezrest beletekert a zsepibe,és azt montda du háromkor szórjak rá sót,töröljem meg vele a talpam,és akkor megszűnik az átok.És hogy töltsek ki lottót az ezresből,és ő tudja hogy nyerek és meghálálom majd neki.
A százast elétette.
Én meg megijedtem,és a kezébe nyomtam az ezressel a fadarabot,meg a zsepit mindent és elhúztam...
Fura volt,és ilyesztő!
Kedves Kérdező !
Én szerintem valami olyan dolog fog történi ami lehet hogy nagyon rossz lesz , és ezt szeretnék megakadályozni !
Szóval szerintem egyszer haggyd hogy megállítson és elmondja amit tudnod kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!