Ossze fog jonni a fiuval a dolog, vagy sem?
A szerelmi eletre gondoltam... Most mondtam el egy fiunak, akinek soha nem volt meg senkije, hogy tetszik, de o nem valaszolt, hogy mit erez irantam. Kb. egy evvel ezelott tetszettem neki.
A szuletesi datumon 1993. jun. 30.
A fiue 1992. szept. 25.---ha szukseges
Hajajj, ez alapján baj van. Ha összejöttök, akkor gyereked fog születni, 20 kilós lesz és hatalmas szarvak lesznek a fején, a bőre pedig csípős szósszal lesz bekenve. Ha felnő ő lesz a világ elpusztítója.
Mindenképpen hagyd a fiút, a legjobb ha meg is ölöd!
Utolso,
Abnormalis vagy, a kartyakbol lattam.
11:36
Azert meg hazassagon nem jar az eszem 18 eves fejjel + dehogy olom meg!
Nem lenne esetleg valaki olyan, aki komolyan veszi a bajom?
Nem.
Remélem te sem veszed komolyan!
:) vicces helyzet, először is szerintem nem a lánynak kéne oda mennie hanem a fiúnak a lányhoz., de mindegy,
kerülj vele beszélgető viszonyba a többi megy magától,..
Utolsoelotti!! Koszonom! Akkor probalkozok mas temaba!
Utolso! Tudom, hogy ugy szokas h a fiu megy oda, de eleg tapasztalatlan lany teren!!
Szerintem teljesen mindegy,hogy mit mondanak a csillagok,vagy a kártyák!Ha tetszik a fiú,és kell neked,menjél oda hozzá,és mond meg neki,így legalább nem kell gondolkoznod azon,hogy csillagok jól állnak-e!
(Ezt a hülyeséget,miért nem mehet oda egy lány a fiúhoz,ha tetszik neki?)Ha pedig még nem válaszolt,és még nem volt kapcsolata,akkor szerintem mindenképpen neked kell lépned,hívd el moziba,sétálni,stb..
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!