Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Amikor 2012-ben egy bajjós...

Amikor 2012-ben egy bajjós napon be jelentik, hogy másnap megsemmisül a Föld, te mit fogsz csinálni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 11:32
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok hogyan fogsz harcolni kényszerzubbonyban ;)
2010. dec. 9. 14:52
 22/43 A kérdező kommentje:

Aktív Bika nem akartalak megbántani :-)) Bocsi.

Kényszerzubbony? :-D Azt hiszem nem tudok egy-két dolgot. Sose becsüld le egy kényszerzubbonyos képességét! X-D Egy őrült ereje határtalan, a kényszerzubbony nem tudja megállítani.

Árpád: te miért harcolnál? :-) A sok primitív emberért, akik azt sem érdemlik meg, hogy éljenek? :-)

2010. dec. 9. 15:14
 23/43 anonim ***** válasza:
Ha így gondolkoznék az orvosit sem végeztem volna el. Nem az én feladatom eldönteni, hogy ki érdemli meg az életet.
2010. dec. 9. 15:20
 24/43 Neménvagyokaz ***** válasza:
Lefekszek aludni.
2010. dec. 9. 18:06
 25/43 anonim ***** válasza:
Mi naptárunk minden 12 hónapban lejár, akkor most nekünk minden évben világvége???? és mindjárt újév van!! Na most ennyire lehet hinni a tudósoknak:S
2010. dec. 9. 19:22
 26/43 anonim ***** válasza:

Jól megnézem, elvégre ilyet csak egyszer lát az ember!

De az is lehet, hogy videóra veszem, ha minden megsemmisül, baromi sokat fog érni egy ilyen felvétel!

Pedro

2010. dec. 10. 00:22
 27/43 Fényhordozó ***** válasza:

Valószínűleg berúgnék annyira, hogy ne is lássak, de ez csak egy feltevés... Akkor döntenék arról hogy mit csináljak... :D

Ezt nem a tudósok jósolták... Bölcsészek lehettek szerintem. Egy természettudós nem foglalkozik komolyan jóslatokkal...

2010. dec. 10. 01:17
 28/43 Fényhordozó ***** válasza:

Egy a tudomány: a Fizika;

S a Matematika az Ő segédtudománya!

A többi vagy ennek a származéka (pl.: kémia, biológia), vagy filozófia (pl.: filozófia, teológia, stb...)

2010. dec. 10. 01:25
 29/43 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jelentenék be, pont amiért kitörne a pánik és mindenki elkezdene lopkodni, dugni stb. mint ahogy a válaszadók többsége is leírta :)
2010. dec. 10. 21:32
 30/43 anonim ***** válasza:
Megbánnám bűneimet és bocsánatot kérnék Istentől!
2010. dec. 12. 22:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!