Amikor 2012-ben egy bajjós napon be jelentik, hogy másnap megsemmisül a Föld, te mit fogsz csinálni?
Érdekes módon te mégis olyan dolgokat idézel, amik vagy nem léteznek, vagy más világban élnek, tök ügyi vagy :)
Szerintem a prédikációd kicsit álszent.
az idézés miért függne össze a világvégével?
és már leszoktam az idézésről,mert veszélyes, de nem felejtettem el,hogy miként idéztem meg.
nem álszentségről van szó.
De én csak kommunikálok, inga,ouija, m.irással.
És volt már olyan ahol egy szellem azt válaszolta,hogy rossz a táblán lévő jelek,és fogjak meg egy tollat és papirt, és azzal mutatta meg olyan csillagjegyeket amiket még sose láátam, hold és nap állásokat.És hozzátette ,hogy ilyet csinálj! jobb lesz.
2000-re is világvégét mondtak ... szerintem nem lesz :D
de édességet ennék, gépeznék ( bár lehet ,hogy lekapcsolnák :( ) , akiket utálok megmondnám majd jönne a verekedés xD ,
kipróbálnám a szellem idézést :P :P
A kérdező kommentje:
Mindenkit? :-D A kis Biszex Bika... X-D----Most,hogy így mondod,a fiúkat tán mégsem...XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!