Megmondaná nekem valaki a jövőmet?
Figyelt kérdés
Annyira kilátástalanul érzem magam, nem tudom, merre tovább, valaki mondja meg. :D2010. nov. 18. 13:55
11/41 anonim válasza:
Jól hangzik de így módosítanám: kiugrik egy cápa az óceánból le szeretné harapni de mivel olyan kemény hogy itthon ezzel szeletelem a gyémántokat ezért a cápa foga kitörik, és beszáll harmadiknak :D
12/41 A kérdező kommentje:
:D
2010. nov. 18. 15:11
13/41 anonim válasza:
Tagja leszel az első Mars expedíciónak.
14/41 anonim válasza:
Arról már lecsúszott. Én már voltam a marson ott találkoztam a 3 méteres fagyi mókuspallosokkal :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1316..
15/41 A kérdező kommentje:
Saten, te hogy tudsz egész nap itt lenni?
Én munkahelyen netezgetek...;)
2010. nov. 18. 15:46
16/41 anonim válasza:
Jövőd?
Azt nem lehet megmodani. A jövőd úgy alakul, ahogy Te magad alakítod, ha béna vagy szarul, ha okos és ravasz, akkor jól fog alakulni.
Légy mindíg tudatos, és ne hagyd befolyásolni magad.
17/41 anonim válasza:
Úgy, hogy tanuló vagyok :D Amúgy nem szoktam egész nap itt lenni de mivel ma nem eddzek ezért ráérek. Suliban meg mivel érettségi utáni képzésen vagyok mint informatikai hálózatépítő és telepítő így ráérek :)
18/41 A kérdező kommentje:
Ja, értem. :D
2010. nov. 18. 16:35
19/41 anonim válasza:
Saten a kedvencem lett... Szép jövőt kívánok Neki!
Egy stabil kapcsolattal :)
20/41 A kérdező kommentje:
Én is bírom, jó fej lehet élőben is. :D
2010. nov. 18. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!