Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Magyar Péter a Kiválasztott...

Magyar Péter a Kiválasztott ebből a prófécáiból, aki a Fideszt és a DK-t legyőzve elhozza a majd az egyensúlyt bal és jobboldal között, és a vezetésével Magyarország felvirágzik?

Figyelt kérdés

Még 1999-ben jártam egy cigány jósnőnél, és Magyarország jövőjéről kérdeztem. Ő ezt jövendölte nekem akkor:

„Hallgass rám, gyermekem, mert a jövő homályos füstjeiből látom, mi vár e kis magyar hazára! Hosszú és keserves éveken át tart majd a nagy háború, két oldal csap majd össze, mint a vad folyók áradása. Egyik oldalon az erőskezű Orbán, ki jobbra húz, másik oldalon a ravasz Gyurcsány, ki bal felé terelné az országot. Ketten együtt pedig úgy marcangolják majd a nép szívét, mint két éhes farkas az áldozatot.

De ne csüggedj, mert eljő majd a Kiválasztott! Egy Péter nevű férfi lesz ő, kinek szíve se nem jobbra, se nem balra húz. Egyensúlyt hoz majd a közéletben, ahogyan a Nap és a Hold váltják egymást az égen. Bölcs szavai megnyugtatják a szegényeket és gazdagokat egyaránt, s a választások napján győzelmet arat, legyőzve mind Orbánt, mind Gyurcsányt.

A nép fellélegzik majd, a magyarok lelke megpihen, s nyugalom és bőség száll a Kárpátok völgyére. De emlékezz jól: a békét és a jólétet nem a Kiválasztott hozza el egyedül, hanem azok, akik hajlandók együtt dolgozni vele, szívükben jószándékkal!"

A Prófécia alapján Magyar Péter lehet a Kiválasztott? Először Jakab Péterre, majd Márki-Zay Péterre gondoltam, de mindketten elbuktak a Fidesszel szemben. Ráadásul az utóbbi kettő politkus jobboldali, míg Magyar Péter centrista, így rá jobban illik a jóslat. Szerintetek?

jan. 1. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
40%
Nem
jan. 2. 10:05
 2/4 anonim ***** válasza:
24%
Isten áld meg a Magyart!!!
jan. 2. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
magyar péter nem prófáta, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a gáton is slimfit csizmában volt, pedig akár járhatott volna a vizen is, de nem. Őt inkább úgy kell felfogni, mint aki helyreállíthatja az országban a normalitást, megszüntetheti (mérsékelheti) a korrupciót és a túlkapásokat és véget vethet az agymosásnak meg az orosz csicskulásnak.
jan. 2. 10:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Írtad a mesédben, hogy a "nép fellélegzik".

Miért, mi lesz jobb konkrétan, ha Magyar P lesz?

tegnapelőtt 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!