Hol lehet korrupt jóshoz időpontot kérni?
Figyelt kérdés
Tudom, viccesen hangzik, de nagyon is komoly témáról van szó. Olyan jóst keresnék, aki megfelelő összegért előre leegyeztetett szöveget mondaná el nekünk, amit hallani szeretnénk.
A helyzet az, hogy párom nagyon hisz az ilyen jósokban, jóslatokban, én pedig elkövettem egy nagy hibát a kapcsolatunkban. Bevallottam neki, azóta próbáljuk helyrehozni a dolgokat, de nagyon kétes a kapcsolat kimenetele... Ezért gondoltam, hogy megnyugtatná, ha elvinném egy jóshoz, akivel persze előre lebeszélném, hogy mit mondjon neki (közös lélek vagyunk, meg látja, hogy a karma minket egymásnak teremtett, stb.) hátha akkor megnyugodna végre.
ma 15:54
1/3 A kérdező kommentje:
A kérdés megfogalmazásáért elnézést, normálisan nem hagyta kiírni, mert "Ismer valaki korrupt jóst?" - nem engedte, sem azt, hogy "Tud valaki korrupt jóst ajánlani?", de az sem ment át, hogy "Korrupt jós?", úgyhogy ez maradt...
ma 15:55
2/3 anonim válasza:
Micsoda komoly kapcsolat lehet amiben hazudozol össze-vissza. Gerinctelen féreg...
3/3 A kérdező kommentje:
2 - Nem párkapcsolati kérdést írtam ki, jó lenne, ha inkább a kérdésre válaszolnál...
ma 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!