Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Olyan létezik, hogy érzem, ha...

Olyan létezik, hogy érzem, ha találkozni fogok valakivel?

Figyelt kérdés
Mostanában többször is előfordult, hogy mentem az utcán, plázában, munkahelyen, bárhol... és hirtelen jött egy érzés, eszembe jutott egy-egy személy mindig nagyon erősen, olyanok is, akikkel évek óta nem találkoztam. Aztán a következő ember, aki szembe jött velem, az az ember volt, aki eszembe jutott. Ilyen létezik, hogy "megérzem" az embereket? Vagy lehet ezt valahogy tudatosan használni?
nov. 4. 17:49
 1/4 Grimfox ***** válasza:
96%
Ez elég gyakori jelenség, de sajnos a tudatos használat kimerül abban, hogy odafigyelsz az ilyen megérzésekre, így fel leszel készülve arra, amit előre éreztél. Főleg azért, mert feltételekhez kötött az aktivitása. Az általad leírt esetben olyan személlyel való találkozáshoz kötött, akit ismersz. Vannak akik rossz dolgokat éreznek előre, náluk a veszélyérzettel kapcsolódik. Szerintem az, hogy mitől jön elő, az attól is függ, milyen személyiséged van. Egy aggodalmas ember szerintem inkább veszélyt érez előre, egy olyan ember, aki társaságkedvelő, inkább találkozásokat. És ez változhat az idők során, ha az egyén is változik(ez nem tény, csak magánvélemény, nem kutattam, hogy mitől függ, ki mit érez előre).
nov. 4. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:
21%
Ha nagyon büdös az illető, akkor távolròl lehet érezni.
nov. 4. 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez velem többször előfordult már negatív szempontból…

Eleve ott kezdődött hogy nem is akartam hogy bárki tudja hogy épp abban a városban tartózkodom ahol, másrészt nem akartam találkozni ismerőssel.

Ehhez képest konkrétan másodpercre pontosan akkor indultam el otthonról mikor pont akkor fordultam ki egy ház mellől amikor az ismerős jött szembe velem

Pedig még direkt kerülőúton mentem és akkor is… azért ez nem lehet véletlen…

Azt nem tudom hogy megérteztem e, mert én mindig szorongok ilyeneken, de ezen a napon 2 ilyen találkozásom is volt kb fel órán belül pedig csak csomagpontra kellett elmennem mindenképp…

Ezért is furcsa mert kb egy évben 2x kell arra mennem, amúgy sosem megyek már és pont megtörtént ez a 2 kellemetlen találkozás…

De van a családomban egy pszicho ember, aki egyfolytában arról beszél hogy mindannyian el vagyunk átkozva, ő maga a pokolban fog égni és már most is ott ég stb

És vele is történt olyan hogy egy általa gyűlölt személy szó szerint másodpercre pontosan akkor lépett ki az ajtón amikor mi odaértünk kocsival….

Mondanom sem kell hogy elkezdett ordítozni meg átkozodni hogy hogy lehet ilyen szerencsétlen elátkozott nyomorék hogy pont akkor ér ide mikor kijön az ajtón az az ember… és egy évben kb egyért járt arra valóban

Szóval valóban elhiszem neki hogy vannak ilyen elátkozott családok mint mi.

Most amiket leírtam példákat jól mutatja…

De a megérzésben en nem tudom hogy tudok e hinni mert nálam inkább szorongásként jön elő és volt sok rossz dolog amit abszolút nem éreztem meg… bár lehet ez is a családi nyomor része.

nov. 4. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:
95%
Létezik ilyen. Van aki bevonzza, van aki érzékeli.
nov. 4. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!