Létezik olyan, hogy akiknek találkozniuk kell találkozni fognak?
Figyelt kérdés
2019. dec. 9. 20:31
1/13 anonim válasza:
Ja, még az ördög is utánad tolja talicskán ☺️
3/13 anonim válasza:
Ha megmondod, hogy ki és mi alapján dönti el, akkor van értelme a kérdésnek.
4/13 anonim válasza:
Igen, nekem pl nemrég találkozom kellett a főnökömmel, mert felhívott hogy menjek be.. és lám, tényleg úgy lett 😁
5/13 anonim válasza:
Az ilyen temakrol en peldaul orak hosszat tudnek beszelni, de ez teljesen azon mulik mit gondolsz. Szerintem biztosan van ilyen dehat kitudja :D
6/13 anonim válasza:
Ez igy igaz! Ha mégsem találkoznak akkor nem is kellett igazán. Tök logikus. Most akkor azt magyarázd meg, hogy akiknek nem kell találkozniuk azok miért találkoznak? (Pl. azzal a sok idiotával reggelente a villamoson!)
7/13 anonim válasza:
Nem tudom, de én is gyakran gondolkozom ezen. Szeretném hinni, hogy ez lehetséges, de még nem találkoztam azzal a személlyel, akit "nekem szántak".
8/13 anonim válasza:
Sors alapon gondolod? Úgy nincs. Semmi ilyen mese nem létezik a valóságban.
9/13 Lazy Lover válasza:
Igen van ilyen pl van a szomszéd kis csaj akármikor ki megyek a városba ő mindig ott van ahol én
10/13 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy igen. Ez garancia arra, hogy a találkozásból mindkét fél számára pozitívum származik majd?
Mert ugye általában akik hisznek az ilyenben, mindig úgy számítanak erre, mint valami kiérdemelt jutalomra. Soha senkitől nem hallottam még azt, hogy alig várom, hogy találkozzak a nagy szerelmemmel, hogy elégjek a szenvedélyben, hogy tönkretegyen, hogy padlóra kerüljek, hogy onnan felkelve több legyek miután megértettem a leckét. Mintha mindenki csak az érme egyik oldalát akarná, bár ez meg is magyarázza, hogy miért érjük be hamis érmékkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!