Valaki, Miskolcon jósnőt ajánlani?
Sziasztok.
Valaki tudna nekem Miskolcon egy jó jósnőt ajánlani?
Előre is köszönöm a válaszokat:)
Miskolci jós vagyok és Férfi
Nem kérek érte pénzt mert nem a pénzért csinálom.Mikor kéne és hol? Meg beszélhetjük
Sziasztok.
Én edelényben tudok egy jó jósnőt!
miskolci Jutka, csak kártyából beszél és nem mond igazat.Aki az avason lakik, ő csak tanult és nincs ráérzése sm és drága 3000 ft gy kártyarakás de azt bárki kirakja neked amit ő mond!Van még egy tapolcám, egy rokkant nő, ő napra pntosan leiratja veled egy évre előre, ő egy picit drágább, mond iagazat és ő azert komolyabb,mitn a többi miskolci!!Állitolag van vmi miskolci aki kb 5 e ft/óráért beszl és pörög nála az idő, igy jó sokat fizetsz.Aki edelénybe lakik, ő a múltba mindent elmond pontosan és a közeljövőbe is.Jól ismeri az embereket és szépen,vezet rá mindenre.Átkot vesz le, szerelmikötést csinál és betegeket gyógyit!
Szia niki100!
Írtam Neked egy privát üzenetet. Remélem, hogy még látogatod időnként ezt az oldalt és válaszolsz nekem.
Köszönöm!
Sziasztok!
Meséljetek, jártatok valamelyik jósnőnél?
Ha igen, ki vált be? Szeretnék én is jóshoz menni, ha megadnátok a bevált jósnő számát, megköszönném! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!