Reális az ár 1 év tapasztalattal?
Szeretnék kialakítani egy kisebb Vendégkör magamnak.
1 éve foglalkozom a tarot kártyát,eddig barátnőknek jósoltam ami be is jött.
Mivel szeretnék minnèl többet gyakorolni,ezért fél órára 3500 Ft kérnèk el mivel kezdő vagyok.
Barátnőim szerint 5-7e ft is elkérhetném,állításuk szerint jó vagyok,ezért ne adjam magam annyira olcsón.
Kérdésem:3.500-5-7 kérjek el fél órára?
Skepticizmus: Sokan szkeptikusak a spirituális dolgokkal kapcsolatban, mert nem láthatók, nem mérhetők tudományosan. Ezért nehéz számukra elhinni, hogy a tarot kártyák valódi betekintést nyújthatnak.
2. **Csalás és manipuláció**: Történtek olyan esetek, amikor emberek manipulálták a tarot olvasásokat, hogy pénzt keressenek vagy más előnyöket kapjanak. Ez negatívan befolyásolta a tarot iránti bizalmat, és sokan úgy vélik, hogy az összes tarot olvasás csalás.
3. **Előítéletek**: A tarot kártyák gyakran a sötét vagy titokzatos dolgokkal kapcsolódnak össze a köztudatban. Az emberek hajlamosak arra, hogy az ismeretlent fenyegetésként fogják fel, így a tarot kártyákhoz való hozzáállásuk is negatív lehet.
4. Misztikum vs. Realitás: Sokan nem értik, hogy a tarot nem arról szól, hogy megmondják a jövőt, hanem inkább arról, hogy reflexiót és önértékelést segítenek. Ezt nehéz lehet megérteni azok számára, akik csak a jóslatokra koncentrálnak.
1. Belső reflexió: A tarot kártyák segíthetnek az embereknek átgondolni a saját érzelmeiket, gondolataikat, és feltárni a mélyebb érzéseiket. Amikor valaki kártyákat néz, gyakran felbukkanhatnak olyan dolgok, amiket eddig elnyomott.
2. Kérdések felvetése: A tarot kártyák használata során az emberek gyakran kérdéseket tesznek fel, mint például "Miért érzem ezt?" vagy "Milyen döntések elől menekülök?" Ez a folyamat segíti a gondolkodást és a problémák mélyebb megértését.
3. Perspektíva váltás: A kártyák szimbolikája új nézőpontokat kínálhat egy szituációra. Ez segíthet az embereknek abban, hogy más szögből nézzék a kihívásaikat vagy élethelyzeteiket.
4. Önismeret fejlesztése: A tarot kártyák folyamatos használata elősegítheti az önismeretet, és hozzájárulhat a személyes fejlődéshez.
Összességében, a tarot kártyák nem csak jóslatok, hanem egy erős eszköz az önismerethez. Azok, akik nyitottak rá, felfedezhetik a saját világukat és érzelmeiket, miközben a tarot szimbolikáján keresztül mélyebb betekintést nyernek magukba
Most magadnak válaszoltál a chat gpt-vel vagy csak átfelejtettél átregelni?
Ez mondjuk érdekesebb kérdés lenne.
Igazuk van, ne add magad olcson
1 ora 10 ezer gumival 🤣🤣🤣🤣
Amúgy azt tudod hogy jelenthető a kérdés?
“ Ez nem kérdés, hanem hirdetés vagy apróhirdetés”
Az ötleted jó próbáld ki. Én a baratnőddel értek egyet. Legyen közép ár azt jó.
De jelenleg nekem hirdetésnek tűnik, mint sem késes az amit feltéttél. Az összeg meg hat🤷♀️ reszelt kerdes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!