Mennyi a reális bérigény Budapesten, 8 év szakmai tapasztalattal (rendszerszervezői, szervezési menedzser) és MA diplomával és milyen területen?
Tárgyalóképes nyelvismeretem nincs és jogsim sincs. Viszont lelkes, másokat motiváló és elkötelezett ember vagyok, magyar nyelven eddig mindent ügyesen és gyorsan megtanultam, angolul munkaanyagokat fel tudok dolgozni, Office 365 és Power BI alkalmazásokat napi szinten használom.
Ismerem a Hays felmérést, de túl nagyok a sávok, ezért kimondottan pestiek tapasztalata érdekelne.
Kérlek írjatok, meg hogy, ha ismeretek hasonló paraméterű embert, hogy mennyit keres és milyen területen dolgozik. Köszönöm szépen :-)
1-es válaszadó: Köszönöm, igen lehet az reális :)
2-es válaszadó: Köszönöm, hogy időt szakítottál a válaszra, még ha nem is értek egyet az álláspontoddal vagy a hangnemmel, amiben írtál. Úgy látom, eltérőek a tapasztalataink és a perspektíváink, de az nem ad okot a tisztelet hiányára. Az PowerBI ismerete sok szakmában hasznos, és a tanfolyamot követően legalább fél év kell, mire valaki értékes gyakorlatot szerez. Minden tanácsot szívesen veszek, amelyik valóban segít a fejlődésemben. Kedves kívánom, hogy úgy hozza az élet, hogy megtaláld vagy megkapd, amire vágysz.
"PowerBI ismerete sok szakmában hasznos"
Ezt a tanfolyamot szervezők és a marketingesei mondták neked ugye? Ha annyira hasznos akkor miért ide teszed fel a kérdésedet és nem interjút-interjúra halmozol az "értékes" tudásoddal? Én heti szinten 10-15 megkeresést kapok recruiterektől, mert valódi értékes tech stackkel rendelkezem.
"Kedves kívánom, hogy úgy hozza az élet, hogy megtaláld vagy megkapd, amire vágysz."
Köszi, már megtaláltam: br 1,8 M + cafi + teljes HO. És te dolgozol már?
Üdv egy Senior Full-Stack Dev
3
Igen, dolgozom. Gratulálok a tudásodhoz és az állásodhoz :)
Azért írtam ki a kérdést, mert fejlődni szeretnék elfogadva, hogy jelenleg itt tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!