Íratlan szabályok?
Több íratlan szabályról is hallottam
Pl: gyereknek,babáknak,terhes nőknek nem jósolunk
Nem ülünk keresztbe tett lábakkal
Van egy szabály ami eltér
Van aki jósol az magának nem tudd, valakik szerint meg lehet
Jó most egy sarkított példa
a pszichológusnak is van pszichológusa és hiába pszichológusként dolgozik
magát nem praktizálhatja
Jósolhatsz magadnak is, jósolhatsz másnak is, megkérheted az ismerősödet, hogy menjen el lottózni, és jósolsz neki, van ez így, milyen kár, hogy sose jön össze.
A pszichológus azért nem praktizálhatja magát, mert a pszihológia nem arról szól, hogy valaki bemegy a terembe beszél és pénzt kap.
Mindenesetre, mutass fel bizonyítékot nekünk a jóslásoddal kapcsolatosan, én a Fuxoló vagyok, ma menni fogok az út szélén mert kell a gyümölcs, úgyhogy keresek, mi fog velem történni?
Gondoltam megosztom az informáciot hátha egyszer vkinek segít
Több embert is felkerestem
Állítólag azért nem tudsz vagy csak nagyon nehezen tudsz magadnak jósolni,mert beleviszed az érzelmeket vágyakat és így már teljesen mást add ki.
Akkor egyértelműen az ismerősödnek kell jósolni, lottózás előtt. És ha már milliomos leszel, akkor nyugodtan folytathatod a jósolást, úgy, hogy nem kell aggódnod a pénz problémák miatt.
Valószínűleg a több ember akit felkerestél már milliomosok, vagy csak szeretnek nagyot mondani. Mindenesetre sokan értenek mások idejének pazarlásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!