Syndra josno velemenyek?magia?
Figyelt kérdés
márc. 29. 10:45
3/8 anonim válasza:
Loca Pantera jósnő megjósolta, hogy 5 perc múlva nem lesz pénz a pénztárcámban, és kijósolta belőle, üdv, egy kedves rajongó!
4/8 anonim válasza:
Szerintem pont annyira megbízható, mint a többi kis barátai.
5/8 anonim válasza:
Nekem szerelmi kötést csinált! De nem történt semmi! 120 ezret rántott le rólam!!!
Óva intelek tőle. Nem tudom mire keresel mágust de aki nekem csinált utána kötést sok mindenhez ért
6/8 anonim válasza:
#5-ös, te amúgy szellemileg visszamaradott vagy? 120 ezer? Mondjuk akinek ennyi esze van az lehet meg is érdemli, csak a csalótól sajnálom... Számlát adott? Feljelentetted? Nem? Ismétlem... normális vagy? :\
7/8 anonim válasza:
Nekem 200 ezerért csinálta a csaló kva.
Persze hogy nem történt semmi!!!!!! Fekete esküvő a kva anyját azt!!! (
8/8 anonim válasza:
Mondja már meg valaki, mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy valaki ezeknek pénzt adjon(ráadásul hatszámjegyűt).
Uram adj erőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!