Aki volt már Hajdú Lauránál elmondaná a véleményét? Mennyire valósult meg amit mondott?
Nagyon aranyos nénike a videóiból ítélve. Kedves, kellemes kisugárzású, féligazságokat mond -olyan standard ezoterikus.
Mintha Loena Byrne magyar megfelelője akarna klenni, aut állítja, gyerekkora óta érzi az égi segítőket. Sok követője van - van valaki, vag yegy társaság mögötte, aki futtatja.
Mégegyszer mondom - jóindulatúnak, potzitívnak tűnik, aki tényleg hisz magában, és segíteni akar. De nem érezm kiemelkedőnek.
A csodaváró kétségbeeesett emberek viszont hiszenk neki.
Mondjuk Kiss Katótól sokkal pozitívabb így is. Bőven elég az ingyen videóit hallgatni.
Én is voltam nála, eléggé kétségbe voltam esve, mivel azt mondták, nem lehet gyerekem.
Ő azt mondta, hogy két gyermeket lát a bölcsőmben, illetve hogy inszeminációra van szükség és olyan gyógyszerre ami elnyomja az immunrendszeremet a beavatkozás előtt. Mivel már petesejtem sincs, így nemhogy az inszemináció, semmi sem jöhet szóba.
Aztán azt mondta a férjemre, hogy nárcisztikus és elég rosszindulatú dolgokat mondott róla. Ami nem igaz, de azért megnéztem egy pár pszichológus videóját azért, hátha mégis igaza van. Hát nem. Azt is tudom, hogy ha valóban Istennel beszélne, Isten nem ítélkezett volna így és nem tálalta volna ilyen módon a dolgokat.
Természetesen azt nem látta, hogy a családomban milyen tragédia történt és azt sem, hogy apám valóban problémás volt, egy szociopata, aki a családunkat tönkretette. (szakember által diagnosztizálva)
Nem tudom mi van ezekkel a látókkal. Életem során egy olyan emberrel találkoztam aki szinte kiolvasta a gondolatomat, és biztos vagyok benne, hogy nem máshonnan tudta meg és nem volt véletlen. Tehát tudom, hogy létezhet a jelenség, de sajnos a pénz, gyarló emberi tulajdonságok, érdekek, ezt bepiszkolják és onnantól nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!