Mennyire okozhatta a sikertelen életemet az, hogy ezt meghallgattam?
Figyelt kérdés
Még egészen fiatal koromban elmondta egy illető, hogy milyen életem lesz. Sajnos a magánéleti, munkahelyi sikertelenségek, egészségügyi gondjaim mind úgy alakultak ahogy mondta.márc. 6. 10:32
21/22 anonim válasza:
Nekem nem olyan régen, azt mondta egy ismerősöm, hogy nem szabad jòshoz menni, mert amit mond azt utána bevonzod akaratlanul is, vagyis akkor a rosszat is. Inkább nevezném ennek is a te eseted. Rád olvasott valamit, ami akkor egy baromság volt, de bevonzottad, mert hittél neki.
22/22 anonim válasza:
Nekem a látó tanítóm így magyarázta:
Ő három síkon látja a valóságot amit jósol. Ezek mind potenciálok.
Azt mutatják a jelenlegi állapotod hova vezet - ezt jóslás nélkül is tudod, gondolj bele, a tegnapi tetteid, gondolataid befolyásolják milyen napod, heted lesz, ahogy éled az életed az fog lecsapódni az egészségi állapotodon, ugyanígy a rokonaidnál is. Egy jobb rálátású jós ezekre kaphat rálátást.
Viszont bármikor dönthetsz másképp, ami megváltoztat mindent.
A félelem is rájátszik, hogy rossz irányba indítson. Az ember úgy működik hogy azt veszi észre, amit figyel, és ha a rosszra koncentrálunk, abból látunk többet.
Megvan ennek a spirituális és pszichológiai oldala is, ami együttműködik és elválaszthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!