Ha szeretnék elmélyedni az ezotériában, mit érdemes olvasnom, vagy milyen tanítókat érdemes meghallgatni?
Ha nyitott vagy ezeket ajánlom:
Popper Péter - Lélekrágcsálók
Csernus - Egy életet van/ Kiút
Yalom - A terápia ajándéka/ Szerelemhóhér
Dzsongszár - Mitől nem leszel buddhista
Sadhguru -Karma
Lao-ce - Tao Te King
Bhagavad gíta
Máté Gábor- Sóvárgás démonai
Feldmár youtub csatornája
Leveles Zoli youtube csatornája
Tan kapuja yt
Al Gods Are Dying yt
Meg nézz Technoscopet és Vidmant is, mert az is kell a szervezetnek, meg írtam sok pszichológiát is, de szerintem szükség szerű, no meg van pár egymásnak ellentmondó egyén, szerintem fontos a nyitottság.
5 könyv, magyarul van itt fent, ingyenes. Egy "isten" médiumi közvetítésekben elmagyarázza miért ilyen a világ, mi a cél, ki teremtette, stb.
Müller Péternek több könyve is megvan, de csak a Szeretetkönyv tetszett igazán, az se teljesen.
A Tao Te King-nek van magyarázata is? Nem azért, mintha semmit se értenék belőle, csak kíváncsi vagyok, hogy a magyarázat ehhez képest mit mond.
Szerintem azt neked kell megértened, mert miközben jársz az úton folyamatosan változni fog a megértésed.
Ugyan azt amit egyszer már megértettél, egy idő után magasabb szinten fogod megérteni. Mintha az igazságok egyre magasabb és magasabb szintjein lenne a megértés.
Aki "magyarázná" az szerintem nem teszi, mert ő is tudja hogy a szubjektív igazságok különböző rétegei kapcsolódnak hozzá.
Bocsi ha zavaros lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!