Mely Gojira számokat, albumokat érdemes elősször meghallgatni?
Figyelt kérdés
Amiket eddig hallottam tőlük, azok közül a Born In Winter számuk tetszik.2021. máj. 30. 17:25
2/7 anonim válasza:
Első három albumot elsősorban.
Ha mindenképpen egyet kell mondjak akkor a Terra Incognita.
Előre szólók nem adja könnyen magát, elég nehéz hallgatnivaló de ha megszereted nem nagyon lesz Gojira album ami jobban fog tetszeni.
The Link hasonlóan jó, a From Mars To Sirius sem rossz.
Utána kicsit elindultak lefelé, de csak magukhoz képest.
Máig zseniális zenét játszanak, a Fortitude és a Magma is korrekt album csak nem ugyan az a szint mint a Terra. Kicsit elmentek populárisabb irányba. Bár hozzáteszem nem lehet 10 évig ugyan azt játszani, én szeretem mind az új, mind a régi irányt de helyén kezelem.
4/7 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm a válaszod!
2021. máj. 30. 20:06
5/7 anonim válasza:
Ha nem hallgattál még progresszív metált vagy technical death metált, akkor a Magmával és a Fortitude-dal érdemes kezdeni. Befogadhatóbbak elsőre. Ha már nem vagy új a műfajban, akkor a Terra Incognita.
6/7 anonim válasza:
Múltkor a Spotify feldobta a Stranded és a L'Enfant Sauvage című számukat. Eddig nem is hallottam róluk, sőt inkább power metált hallgatok nagyrészt, de az a két szám nagyon bejön.
7/7 anonim válasza:
From Mars To Sirius. bevezetett a Gorija követésébe
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!