Amúgy én sztem lány lesz. De ha abból indulok ki, h soha senkinél még nem találtam el, így valszeg fiú lesz xD
febr. 26. 16:48
12/33 anonim válasza:
#10: hogy mi? A nemi szerve egyezni fog valami mással, ami nem nemi szerv?
Ezt fejtsd ki, kérlek. Hallottam már fallosz szimbólumról, de ez meredek.
Ja, és csak szerinted olyan egyértelmű. Tudom, hogy Te inkább az ezotériában hiszel, mint a tudományban, de azért megjegyzem.
febr. 26. 16:51
13/33 A kérdező kommentje:
#12! Omg! Én nem tudtam, hogy ebben a kategóriában ennyi a félnótás🤦🏽♀️
Mondom, amilyen nemi szervvel születik, pont olyan öntudat fog kialakulni nála az évek során és pont ugyanarra utalnak a génjei is, mint ahogy igaz ez az emberek 99százalékára.
Tehát mindegy lenne, melyikre válaszolsz , ha mindhárom azonos.
Igen, marhára hiszek az ezotériában, de azért szerencsére nem meghatározást is kértem a genetikailag teszthez, mert veletek nem sokra mennék🤣
febr. 26. 17:01
14/33 anonim válasza:
Hagyjad, ahogy nézem ez J.K. Rowling ikerlángja vagy valaki hasonló.
febr. 26. 17:07
15/33 anonim válasza:
Van egy ilyen vicc is. A liberális dicsekszik a konzervatív kollégájának, hogy gyerekem lett. Mire megkérdi a Fideszes, hogy gratula, fiu-e vagy lány a gyerek? Mire rávágja egykedvűen a liberális, hogy azt majd eldönti, ha felnő 😂👍
febr. 26. 19:31
16/33 anonim válasza:
Vannak bizonyos biológiai tapasztalatok, amik alapján talán lehetne "jósolni", megtippelni az esélyt. Az Y kromoszómát hordozó spermiumok fürgébbek, hamarabb elérik a petesejtet. Az is számít, hogy a petefészekből kilökődött petesejt aktuálisan hol van a petevezetőben, mennyi utat kell megtenni a spermiumoknak, amik könnyen "kifáradhatnak", ha hosszú az út. Meg kell nézni, hogy a felek oldalán milyen nemű utódoknak nagyobb a gyakorisága a családokban stb.
febr. 26. 19:35
17/33 A kérdező kommentje:
#16! Ezeket ismerem. Az alapján mind az egyik nemet mondja. De most olyan játék érdekel, amit még nem néztem. Arra van a szavazás.
febr. 26. 19:48
18/33 anonim válasza:
Lány.
febr. 26. 20:42
19/33 anonim válasza:
Egy fiú aki majd nemváltó műtéten fog részt venni
febr. 26. 21:20
20/33 anonim válasza:
Biológiai lány lesz, aki leszbikus transz férfiként fog élni és a barátnője helyett, aki egy transz nő lesz, fog szülni. Az első magyar férfi lesz, aki gyermeket fog hozni a világra. Egy másik látomásomban szintén láttam a fiad, amint lényegében az új Budaházy Eddaként bátorít magyar transz férfiakat arra, hogy szüljenek magyarokat, mert elfogyunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!