Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Tarot kártyával hogyan lehet...

Tarot kártyával hogyan lehet kivetni hogy fiam vagy lányom lesz?

Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak férfi meg női lapok.Ezzel így lehetne?
2015. máj. 20. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
62%

Inkább dobj fel egy érmét.

Kevesebb vele a macera, de ugyanannyi az esélye, hogy eltalálod.

2015. máj. 20. 19:22
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Tarottal sehogy. A tarot lehetőségekkel operál, a megfogant gyerek neme pedig már kötött. Amúgy sem alkalmas maga a rendszer ilyesmire. Olyat lehet, hogy például: mit kell tennem, hogy biztosabban megfoganjak?, De arra már nem nagyon alkalmas, hogy megkérdezd: mit kell tennem, hogy fiút foganjak? Ebbe nem tudsz beleszólni, a tarot olyan eseményeket elemez, amik felett van valamennyi befolyásod. A gyerek nemét csak azzal befolyásolhatod, hogy mesterséges megtermékenyítést alkalmazol. Másképp olyan törvényszerűségek működnek, amit nem befolyásolhatsz.
2015. máj. 20. 20:30
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

Pont ugyanugy, ahogy mas kartyaval vagy epp 2 gyufaval: ha a rovidebbet huzza a parod, fiu lesz, ha nem, akkor lany. Vagy forditva. Ranezesre fogalmad nincs a tarot-rol, ugyhogy neked tok mindegy milyen kartyat hasznalsz.

Segitek, ha eddig nem ertetted volna: a kartyabol sosem fogod megjosolni fiad lesz-e vagy lanyod. Az orvos ultrahanggal sem mindig tudja elsore beloni, nemhogy egy veletlenszeru kartyahuzas...

2015. máj. 20. 20:32
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Add a gyerek kezébe a csomag kártyát.

Ha pókerezni kezd fiú lesz, ha jósolni kezd, lány lesz.

2015. máj. 20. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
ugy,hogy fogsz 3 kártyalapot és kiveted magad az ablakon !
2015. máj. 20. 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Basszus, én mind a kettőt szeretem. Akkor most mi vagyok?
2015. máj. 20. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:
A nőgyógyásznak, vagy fene tudja ki végzi ezt a vizsgálatot még kártya se kell! De, ha igazán akarod megröntgenezzzzzlek!
2015. máj. 20. 21:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem kell hozzá kártya, hiszen biztos, hogy VAGY fiú lesz, VAGY pedig lány!

A lényeg az, hogy egészséges legyen és szép élet adasson neki!

2015. máj. 23. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!