A putnoki látnok asszonynál már voltatok?
Hallottam már róla, de nem tudom él-e még.
Valahol Miskolc után van az a község.
Volt már valaki nála?
A nagymamám egyszer elment hozzá. Nem mondott neki semmit, csak annyit, hogy szeretne tudni valamit a testvéréről.
Az asszony pedig azt mondta, hogy lát egy férfit, bekötött fejjel...
A mama testvére úgy halt meg, hogy leütötték.
Egyébként úgy emlékszem, azt mondta, hogy már nem él ez a putnoki asszony.
"Ne forduljatok halottlátókhoz, ne keressétek fel a jósokat, mert beszennyezitek magatokat." így szól az Isten.
(A Bibliában van leírva ez a figyelmeztetés)
Nagyon köszönöm!
Azért ha valaki tud róla infót, legyen szíves írjon.-)
Az Edesanyam ment el a Testverevel, de a testvere nem akart menni, de aztan megis elment, de utkozben vegig azt fejtegette, hogy O nem hisz ennek az asszonynak.
Tobb oras utazas utan odaertek, es eleg sokan varakoztak, mivel nagyon nagy volt a forgalma, nem penzert fogadott embereket, hanem ki mennyit adott!
Amikor az Anyukamek bementek hozza, akkor ez az asszony azt kerdezte a nagynenyemtol, hogy On minek jott asszonyom On nem hisz Nekem, es ezt a hosszu utat hiaba tette meg En nem mondok Onnek semmit.
Ezek utan csak az Anyukammal foglalkozott, megjelent a Nagyapam es a fejet es a mellett fogta!
A nagyapam felszemere vak volt, mivel haboruban serult, es valoban volt a szivevel a tudejevel is problema. Tehat a halal okara volt az Anyam kivancsi es ezt a "valaszt" kapta.
Leleklato volt, de "halotlatonak" hivtak abban az idoben, es a kommunizmusban nagyon sok tamadas erte emiatt, de tehetseges volt es nem csapta be az embereket, viszont abban az idoben tiltott dolognak szamitott ez a foglalkozas, de orszag szerte ismertek es a "tudasarol" volt hires, nem pedig arrol, hogy embereket hasznalt ki!
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Sajnálom hogy már meghalt!-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!