Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Elmentem két jóshoz. Az egyik...

Elmentem két jóshoz. Az egyik kijósolt nekem betegséget, a másik pedig halált. Vélelmezhetőleg halálos betegség vár reám?

Figyelt kérdés
2023. okt. 23. 10:57
1 2
 11/14 kovacs magdolna2 ***** válasza:
Mondd meg nekik hogy ha így folytatják rájuk is rövid élete vár...
2023. okt. 28. 07:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Sosem tudom eldönteni, hogy troll, amit kiírtok vagy valós. Ha ennyi pénzért mindkettő egy mondatot bökött eléd, akkor ez erősen pénzkidobás volt. Jelzem, hogy 1000 Ft alatt tudsz cigánykártyát venni, amiből magadnak kijósolhatod az egy mondatot.
2023. okt. 28. 14:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez most halál komolyan így történt vagy csak szórakozol velünk?
2023. okt. 29. 08:53
 14/14 anonim ***** válasza:

"Ja még annyit ideírnék, hogy az első, aki a betegséget jósolta, az 20.000 Ft-ba került, a második, aki a halált, az 27.000 Ft-ba. Nem tudom, ez mennyit befolyásol a dolgokon."

Kamu. Ki az, aki normálisnak tartja magát és ilyen hülyeségekre ennyi pénzt ad ki?

2023. okt. 29. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!