Lehet tök hülye kérdés de tiktokon jósoltak nekem és azt mondták valami betegség várható, ez így hülyén hangzik de én hajlamos vagyok mindent elhinni. Szerintetek ezek kamuk ?
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 23:59
1/7 anonim válasza:
Nem kamu, most engedted be az ördögöt az életedbe és ő kinyilvánította feléd az egyik tervét..
2/7 anonim válasza:
Elég kicsi annak a valószínűsége, hogy életed hátralévő részét megúszod betegség nélkül, szóval nem kamu. :)
3/7 anonim válasza:
Nekem is jósoltak betegséget egyszer, és tényleg 4 napig lázas voltam és fájt a fülem. De túleltem.
4/7 Grimfox válasza:
Ha ilyen tiktokos jóslás, akkor biztosan kamu. Pont arra alapozzák, hogy sokan könnyen elhisznek dolgokat. Ha elhiszed, akaratlanul is keresni fogod a lehetőséget, hogy beteljesítsd a "jóslatot", még ha az rossz is. A hit negatív oldala.
5/7 anonim válasza:
Hát, lesz hamarosan még egy pandémia, ami nem koronavírus jellegű lesz...
7/7 anonim válasza:
#6 Nagy valószínűséggel a krími-kongói vérzéses láz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!