Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Lehet tök hülye kérdés de...

Lehet tök hülye kérdés de tiktokon jósoltak nekem és azt mondták valami betegség várható, ez így hülyén hangzik de én hajlamos vagyok mindent elhinni. Szerintetek ezek kamuk ?

Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 23:59
 1/7 anonim ***** válasza:
5%
Nem kamu, most engedted be az ördögöt az életedbe és ő kinyilvánította feléd az egyik tervét..
2023. aug. 1. 00:11
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Elég kicsi annak a valószínűsége, hogy életed hátralévő részét megúszod betegség nélkül, szóval nem kamu. :)
2023. aug. 1. 00:12
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
Nekem is jósoltak betegséget egyszer, és tényleg 4 napig lázas voltam és fájt a fülem. De túleltem.
2023. aug. 1. 00:17
 4/7 Grimfox ***** válasza:
100%
Ha ilyen tiktokos jóslás, akkor biztosan kamu. Pont arra alapozzák, hogy sokan könnyen elhisznek dolgokat. Ha elhiszed, akaratlanul is keresni fogod a lehetőséget, hogy beteljesítsd a "jóslatot", még ha az rossz is. A hit negatív oldala.
2023. aug. 1. 07:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát, lesz hamarosan még egy pandémia, ami nem koronavírus jellegű lesz...
2023. aug. 1. 11:44
 6/7 anonim ***** válasza:
5 milyen pandémia?
2023. aug. 1. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 Nagy valószínűséggel a krími-kongói vérzéses láz.
2023. aug. 1. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!