Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Felütötte a fejét nálam egy...

Felütötte a fejét nálam egy téma, ami nagyon elkezdett érdekelni, és elvileg jósnőkhöz is köze van. Úgyhogy elkezdett érdekelni a jóslás, és mielőtt jönnének a "ne légyél hülye" kommentek, én sem hiszek benne viszont valami miatt nagyon kiváncsi ?

Figyelt kérdés
Lettem erre a dologkra. Úgyhogy ha valaki ismer jósnőket akik "beváltak" nagyon hálás lennék ha valaki leírná az elérhetőségüket, illetve akik jártasak a témában, hogy milyen jóslások léteznek, melyik a relatív "legbeváltabb"? Illetve hány alkalom szükséges és, hogy 1 ilyen alkalomért mennyi a normális összeg? Értelmes válaszokat előre is köszönöm.

#ezotéria #elérhetőség #jóslás #Ismertjósnők #Egyalkalomértmennyianormálisár #Jóslásfajták
2023. okt. 16. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
14%
Én médium fickóként vállalok jóslást átlagtól olcsóbban. Mások megélhetésként főállásban végzik, én mellékvállalkozásként adómentesen vágtam bele - Taróval és cigánykártyával is. 5E pénzért 2 kérdés is jöhet és akár össze is vegyítem a két kártyát, mások tarifája már 8-ezernél indul. Általában a jelenlegi problémákat is fel tudom tárni.
2023. okt. 16. 12:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen jósnő, de a pasim jósol. Én mondjuk nem engedem neki, hogy nekem jósoljon, mert eddig egyszer jósolt, akkoris rosszat és pontosan úgy történt minden, ahogy mondta, pedig nem hiszek az ilyesmiben. Hobbiból szokott jósolni, ha megkérik, de nem kér érte pénzt, mert ő azt vallja, hogy ha már okkultizmushoz folyamodtál nem pénzzel, hanem a lelked egy darabjával már úgyis megfizetted az árát, vagy valami hasonló, nem értek hozzá.
2023. okt. 17. 05:58
 3/5 anonim ***** válasza:
40%
Ez amúgy állandó vita tárgya, hogy lehet-e pénzt kérni érte vagy nem. Én sokáig ingyen csináltam, viszont egy 2 éves átok miatt milliót veszítettem és rávettem magamat vállalkozásra. Igazából a millió így sem fog pont ebből visszajönni. :(
2023. okt. 17. 08:16
 4/5 anonim ***** válasza:
40%
De én úgy vagyok vele, hogy a saját angyalom megengedte és direkt átlagtól olcsóbban akartam.
2023. okt. 17. 08:17
 5/5 E-Zsolesz ***** válasza:
1-es 100%-ot érdemelne.
2023. okt. 17. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!