Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Sátánistáknak és démonjaiknak...

Sátánistáknak és démonjaiknak miért ilyen nagy pánik a 2030-as év?

Figyelt kérdés
Globalisták, new age, WEF, DS, illuminati, szabadkőművesek, stb. stb.... kismillió néven futnak mindenféle ideológiai, üzleti és vallási csoportjaik.

2023. aug. 21. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
A sok Anonymus között elég nehéz dönteni.
2023. aug. 23. 13:54
 72/83 A kérdező kommentje:
Ezért troll gyanús eleve, aki magára akarja ugy felhívni a figyelmét folyamatos destruktiv megnyilvanulásokkal, hogy ne a válasza legyen a középpontban, hanem ő maga és ezzel szétzilálja a témát.
2023. aug. 23. 13:57
 73/83 anonim ***** válasza:
63%

"Tagekbe köt bele"

Aham. Tehát ha a szememre vetik, hogy mit keresek én itt és válaszolok rá, az a tagekbe való belekötés. :D Bocs, de a tagek pont arra jók, hogy behívják azokat is, akik nem nézik a kategóriát. AKik nézik, tagek nélkül is megtalálják a kérdésedet.

2023. aug. 23. 14:00
 74/83 A kérdező kommentje:

70: aki lehülyézett mindenkit, aki az ezoban ír, meg beleköt mindenbe, de ő itt se volt, de a tagek rosszak. A tagek nem rosszak, mert a covid volt a legkiterjedettebb sátánista akció az egesz eddigi világtörténelemben. Az ufók meg egy újabb ilyen megvezetés, ami mar elég kevés figyelmet kap szerencsére, pláne pánikot nem okoz a birka népben már. Még annyit sem, mint az ukrajna/jön az atom/éljen a béketábor/az infláció is támad akció. Ezért most felégetik a világot, mert senki nem akar félni a klíma hisztitől sem (ez is hashtag volt, de nem ismerte fel a szuper gyk rendszer, talán).

Ezek mind egy kaptafára mennek. A pánik a cél, mert az egyszeri ember barmibe belemegy a vélt, ígért biztonsága érdekében. Ha hegeli dialentika szerint egy hatalmas problémát tárnak elé, ami meg fogja ölni.

Ezzel szemben az Evangeliumban, Pál leveleiben és a Jelenések könyvében is sokszor ott az egyik fő uzenet: ne félj!

Ilyen egyszerű vonak mentén működik ez. Belátható, hogy nem mindenki látja ezt át. Csak annyit ismerjen be magána, nem nekem, vagy masnak, hogy másban esetleg tud valamit, ebben nem, tehát csendben marad. Én is azt varom a kérdés alapján,aki valamit tud,nem azt aki nem, de ez annyira erzekenyen érinti már a törékeny egóját, hogy inkább megpróbálja masnak elviselhetetlenné tenni a jelenlétet. Tényleg szánalmas es nevetséges, nem idegesítő. Szerencsére csak egy ilyen bukkant fel eddig itt. De láthatóan második napja küzd ugyanaz az egy személy.

Az ufokhoz nem szólok hozzá, mert sztem a kamu részei, le is irtam miért gondolom így.

2023. aug. 23. 14:13
 75/83 anonim ***** válasza:
38%

72 ez érthető. Viszont a kérdés már a 3. Oldalon elúszott….

És egy ezoterikus miatt.

A 4tol meg beindult az ocsrolas amiben te is szerepet jatszol.

És nem mindenki troll

Vannak az ezosok a szkepit és igazából max 2 troll van. Nagyon max.

Az én szemembe bazi nagy nézeteltérés van csak nem akarjak megbeszélni mert ahhoz le kene venni az arcból.

2023. aug. 23. 14:20
 76/83 A kérdező kommentje:
75: üres vagdalkozás és csúsztatás; na ez az, amiben nem veszek részt innen. Tiétek a terep, sok sikert a további destruktív rosszindulathoz.
2023. aug. 23. 14:25
 77/83 anonim ***** válasza:
63%
74, hát ha a pánik a cél, és ezt te tudod, miért nem állsz ellen? Mert láthatóan itt te vagy az, aki fél.
2023. aug. 23. 14:41
 78/83 anonim ***** válasza:
55%
Jézus tanítása: Óvakodj az antikrisztustól! Valamiért úgy érzem a kérdező az újabb antikrisztus megtestesítője lehet. Karizmatikus, manipulatív, látszólag észérvek alá bedobozolt kérdéseket és válaszokat ír. Tipikus retorikai csapdáiba ha belesétálsz, akkor jogosan von kérdőre bármily elhintet metamorfózis által besugallt vádpontjaiba a golgota hegyi tórás embernek.
2023. aug. 23. 16:18
 79/83 A kérdező kommentje:
78: jó tehát, több regisztrációd is van.
2023. aug. 23. 16:28
 80/83 anonim ***** válasza:
67%
Figyi kérdező! El lehet menni elmeorvosi vizsgálatra is, tudod a valóság is remek dolog ám!
2023. aug. 23. 16:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!