Sátánistáknak és démonjaiknak miért ilyen nagy pánik a 2030-as év?
4 amúgy nem semmisítettek meg
Új szövetség jelentések könyve és társai
Csak nem a megváltót hanem a pusztított várják. Aki nyilván előbb jön mint a megváltó…
Az hogy hogyan és milyen meséket találtak ki rá hogy színes és misztikus legyen azt én csak a Blueberryből tudom.
De ezen kívül el is tudtam képzelni kapásból 3 különböző verziót 4-5 más vallás apokalipszis sztorijábol egy példának a ragnarok.
Azzal hogy satannak nevezzük meg Anti Krisztusnak azzal nekem evidens hogy a keresztény vonal negatív megfelelői. Szoval az a jó ami a bibliaban nem jó.
Ugyhogy csak a biblia negatív átírása lehet. A nagy book.
Ja 2030 meg pont olyan mint 2012. Egy dátum amitől a kiöregedő tagok félnek. Pl a most 40 50 60 éves vezetők lehet meg sem érik. 7 év hét!
Ennyi idő alatt bazi sokat változhat a világ.
Szóval elsősorban pozíció féltés.
9# "Azért azt megnézném amikor eltörlik a magánvagyont:D Ez akkor sem ment amikor kb népszerű volt a kommunizmus, most meg az emberek hallani sem akarnak róla:D"
Pedig ez igen egyszerű lesz. A nanotechnológia fejlődésével úgyis mindenki chipet kap, amin korszerűen minden adata nyilván lesz tartva
Nézd meg a világot! Mindenki el van adósodva. Az USA nem győzi megszavazni az adósságának %-át feljebb vinni, pedig a világ legnagyobb hatalma jelenleg. Minden ország el van adósodva Rotschild magánbankoknak. Nem is lehet más végül mint államcsőd mindehol, hiszen fedezet nélkül nyomtatnak pénzeket magánbankok amit az államok kormányai hitellevélért kapnak
Most ha az ország el van adósodva. Márpedig a leggazdagabb USA is el fog idővel, akkor mindenét oda kell adnia akinek tartozik. Így jön ki, hogy mindened a Rotchildeké lesz és bérelni fogod. Ha nem tetszik neki amit posztolsz facén visszaveszi
26, tanulj már egy kis gazdaságot:D
Igne, az állandó fejlődés nem fenntartható, ezt a vak is látja, ennek ellenére működik 100 éve.
és nem kell úgy hivatkozni, hogy "majd ha az USA is tartozik" meg bizony az USAnak is van adóssága amióta létezik a kapitalizmus. Erre épül az egész rendszer.
Ennek ellenére ennek semmi köze a magánvagyon elkobzásához.
"18: érdekes elmélet,sajnos hibás. A "glóbusz" szónak kellene legelőször utána nézni, és akkor kijavítható az ötleted."
Neked meg nem ártana legelőször valami konkrétumot is állítanod ahelyett, hogy csak rámondod mindenre, hogy "nem így van, ez hibás":D
Persze fejet hajtok az óriási nyelvészeti felfedezésed előtt, miszerint a glóbusz és a globális szó ugyanabból a szóból ered:D Tényleg, le a kalappal XD
25 az már majdnem így van most is. Kergetik a farkukat sggetnyalnak és ráadásul dolgozni is eljarunak legalább a melo részét átvehetnék
Mondjuk akkor már nem kene sgget nyalni meg le ápolni magunkat.
Amúgy arra sose gondoltál hogy esetleg mi magunk vagyunk az elbutult elkényelmesedett földönkívüliek. És az össze többi ufos fszag amit elvileg találtak azok emlékek pl annunakik. S azok akik ide jarkalnak azok az anya bolygóról érkeznek ide?
Az emberi faj jelen helyzetében k nem illik a természetbe, a föld nevű bolygóra. Tipik hódító, saját céljai igényei érdekében rombol s pusztít. Önmagát az egekbe dicsőíti, más élőlények fölé emeli.
Egy kegyetlen pusztító faj, akik évmilliók elteltével miután lélektan egy bolygót újat keresnek. Amit ismét fel élhetnek.
Most is egy új lakható bolygót keresünk…
Én a többi földönkívüliben nem hiszek. A hummanoidokban legalábbis amikről David Icle és társai beszélnek. Fszság. Józanul, részegen és sehogy sehogy sincs értelme. Jó de pszichológiailag levezetve s rá vetítve ember típusokra van de amúgy egy elég durva tripp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!