Lesz olyan személy akivel innen fogok megismerkedni az oldalról?
Figyelt kérdés
Akivel személyesen is találkozni fogok. Esetleg pozitív változást is hozhat életembe, újonnan megismert barát vagy barátnő?2023. júl. 28. 21:45
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
24 szavazat
2/8 anonim válasza:
Én csak pozitív változást hozhatok az életedbe olyan pozitív kisugárzású személy vagyok de esélyed sincs megismerni engem mert túl magas egzisztenciával rendelkezem.
3/8 anonim válasza:
10 karátos aurám van, messziről felismerhető.
4/8 anonim válasza:
De az is lehet hogy ismertük egymást pár évvel vagy élettel ezelőtt, csak nehezen boot-ol a rendszer.
5/8 anonim válasza:
A kristálygömböm bonyodalmakat mutat. Ha lesz is valaki akivel innen megismerkedsz, egy idő után szabadulni akarsz majd tőle. Vagy csak szimplán el kezded hanyagolni mikor új ember érkezik az életedbe. És ennek jó oka lesz.
6/8 anonim válasza:
Szerintem arra gondol a kérdező, ha találkozik valakivel és esetleg nála lesz a bölcsek köve, talán az ő élete is megoldható!
7/8 anonim válasza:
Ha ez egy jóslás kérés akart lenni, miért raktál szavazást mellé? :)
8/8 anonim válasza:
Lehet hogy már ismered is, ez a nem mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!