Van esetleg itt olyan szemely aki hajlando nekem akarmilyen modon is(de megbizhato) josolni?
Önts ólmot!
A konyhában megoldható.
Én jósolok:
Nagyon hosszú életed lesz.
Ha a 2 döntés közül azt választod amelyik utazással jár, akkor a kezdeti nehézségek után meg tudod magadnak teremteni azokat a körülményeket amikre mindig is vágytál.
Lesz társad is, szeptember körül rád talál a szerelem.
Onnantól kezdve kiegyensúlyozott és boldog életed lesz.
Üdvözlettel : Pythoness
Én nem látok szepttember körül szerelmet. Sőt. Semmi hasonlót.
Nem lesz nagyon hosszú életed sem, ahogy látom. Jelenlegiek alapján 69-72 éves korra számíthatsz, erősen a 72 felé korelálva.
Nem látok utazást. Max olyat, hogy autózz el valakihez, de nincs semmi utazás.
És mindkét döntésnél nagyon hasonló a végkimenetel, nincs semmilyen mindig vágyott körülmény.
Ha leírod nekem, miről szeretnél dönteni, és a két helyzetet egy egy szóval szimbolizálnád, pl időigényesebb, könnyebb, akkor megpróbálom megnézni, bár nem vagyok konkrétan jós.
7# mindig felbukkan itt a gyakorin egy két ilyen kötekedő aki már lecsengett kérdések végébe belerongyol és osztja az észt, cáfol és majd ő megmondja a tutit.
Itt ugyanez történt.
Ha megnézed, látszik, hogy az első csupa pozitívat írt, erre idejött ez a varjú károgni és csupa negatívat "látott".
Szia!
Menj le a helyi trafikba és vegyél 3db teljesen egyforma lottószelvényt.
Mindegy, hogy milyen lottó, az a lényeg, hogy egyformák legyenek, legalább négy számjegyet tudj megtippelni, és 1-től százig legyél rá képes.
Jelöld be mind a hármon a következő számokat:
5, 4, 54, 23
Nagyon fontos, hogy mind a három szelvényen ugyanezek a számok szerepeljenek, a többi megjelölendővel ne foglalkozz, csak találd ki magad! Tehát, ha 5 számjegyet kér a szelvény, akkor a fenmaradó egyet találd ki te., ha 6, akkor a fenmaradó 2-t találd ki te. stb..
Sok sikert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!