Ez mit jelenthet? (Tarot kártya)
Sziasztok,
Nem tudom, jó kategóriába tettem -e. Bocsánat, ha nem. Ma az utcán találtam egy letépett Tarot kártya csücsköt, amire rá van írva, hogy “üzenet”. Ez mit jelenthet? Alap esetben nem tulajdonítanék nagy jelentőséget neki, csak mégis érdekes, hogy a semmiből ilyet találtam.. Nem akarok belemagyarázni dolgokat, de ez felfogható valami jelnek? Vagy mit jelent ez a kártya?
Most utánanézegettem ezeknek a kártyáknak.. Lehet, cigánykártya egy darabja..Arra jobban hasonlít.
Mindegy, a kérdésem ugyanaz:D
gondoltam h cigánykártya. nagyon ritka a tarot kártya. külföldről is nagyon nehéz szerezni olyat. én üres kártyár vettem és arra rajzoltam mindent.
a cigánykártyával ne foglalkozz, még maguk a cigányok sem hisznrk benne, csak ezt is csalás fogasnak használják.
Ez cigánykártya. Maga a lap egyébként írásban érkező üzenetett, hírt jelent, de jelenthet titkot is.
"Nem akarok belemagyarázni dolgokat"
Pedig ellégé úgy tűnik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!