Mit jelentenek ezek a kártyák (a lényeg lent)?
Figyelt kérdés
Ma egy olyan dolog történt velem, amit nem tudok hova tenni, nem tudom mi volt ez. Egy találkozásra és az alatta történtekre értendő.
NEM randi, NEM szerelem.
Erre kérdeztem rá, hogy miről szólt ez a helyzet, miért alakult így, miért történt egyáltalán?
Plusz, valamit épp próbálok úgymond "bevonzani", teszek is érte. Előfordulhat, hogy ahhoz van köze?
Ezeket húztam:
féltékenység-halál-bosszúság-
váratlan öröm-szerelem
Valamelyest ismerem a kártyákat, de nagyon kíváncsi vagyok kívülálló véleményére, mert nem igazan tudok objektív maradni.
Köszönöm!
2023. ápr. 26. 18:38
1/2 anonim válasza:
Véletlen.
Tudod ez történik akkor ha sokat próbálkozol ugyanazokkal a kártyákkal.Pont mint a lottó.
2/2 anonim válasza:
Távolodj el és inkább a lelkedet figyelgesd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!