Cigánykártya háromlapos kivetésénél múlt, jelen, jővő! Párkapcsolati kérdésre: Utazás+Özvegyasszony+Ház! Mit jelentenek?
Nekem sose volt szimpi a cgókártya.
A kérdező meg biztos elutazik egyik rokonához, aki idősebb nő.
7: de miért hozna rontást, mire alapozod ezt a kijelentésedet?
Retardált vagy, hogy nem érted a kérdést?
Az én tippem:
Valami kicsit felbolygatta a szokásos mindennapokat, a rutint, és ez szeparációt, egyedüllétet, letörtséget okozott a jelenben, de az is lehet, hogy egy (nálad) idősebb nővel kell rendezned valamit. Szeretnéd (vagy valahol azt várod), hogy a dolgok visszatérjenek a szokásos kerékvágásba.
Utazás: Sorsa menetében változás várható. Bal oldalt kedvtelésből, jobb oldalon hivatalos ügyben tett utazás.
Özvegyasszony: Idősebb nő fogja sorsát befolyásolni. Ha jobb oldalon fekszik, akkor kedvező, ha bal oldalon, akkor kedvezőtlen irányba. Jelenthet korai magányosságot és kétségbeesést, özvegységet.
Ház: Otthon, lakás, család, békés megelégedett élet, ha az első sorban fekszi a közeljövőben házasság, otthon teremtés.
(Ezeket egy jóskártyás könyvből írtam ki. Amikor bal meg jobb oldalról beszél, akkor arra gondol, amikor az egész csomag kártyát kirakják és úgy elemzik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!