Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Nyilas férfi ikrek nő együtt?

Robetko kérdése:

Nyilas férfi ikrek nő együtt?

Figyelt kérdés

2023. jan. 15. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

A horoszkópban a Nyilas jegyben született férfi és nő kapcsolatáról nincs konkrét meghatározás. A horoszkópban a Nyilas jegyben született személyek általában szabadságukat és függetlenségüket értékelik, és szeretik élni az életüket. A Nyilas jegyben születettek általában optimisták, bátrak és merészek, és szeretik kihívásokat vállalni.

Azt mondhatjuk, hogy egy Nyilas férfi és egy Nyilas nő kapcsolata lehet nagyon dinamikus és izgalmas, mivel mindkét fél szeret élni az életét és új dolgokat kipróbálni. A Nyilasok szeretik az új kihívásokat, és örömmel vállalják a kockázatot.

Azonban egy Nyilas férfi és Nyilas nő kapcsolatában is lehetnek nehézségek, mert az önfejűség és a függetlenség valószínűleg konfliktusokat okozhat, és a két fél könnyen megfeledkezhet a másik igényeiről.

Minden párkapcsolatban, a kompatibilitás kulcsfontosságú, egy Nyilas férfi és egy Nyilas nő kapcsolata is hasonlóan működhet, de nincs garancia semmire a horoszkóp alapján. Minden kapcsolatnak küzdeni kell saját kihívásaival, és a két félnek közösen kell dolgozniuk a kapcsolatuk sikeréért.

2023. jan. 15. 13:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Teljesen igazad van!
2023. jan. 17. 09:36
 3/8 A kérdező kommentje:
1-es nem érted a kérdést?
2023. jan. 17. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Vénusz jegyet kell nézni
2023. jan. 17. 17:53
 5/8 Redaler2 válasza:
56%
1-es leírta tökéletesen hogy miért nem hiszek ezekben a dolgokban. Nyilas vagyok de semmi se igaz rám.
2023. jan. 21. 21:48
 6/8 benboglar ***** válasza:
55%

Ikrek nő vagyok, a férjem Nyilas volt, 6 hónap ismeretség és szerelem után házasság, gyerekek! Építkezés, szép évek, amíg hirtelen infarktus elvitte 12 év után.

Soha nem foglalkoztunk a horoszkóppal, most csak én nézem vagy hallgatom meg a rádióban és ide a levelekhez is jön, de nem hiszem el egyetlen sorát sem.Minden a két embertől és nem a horoszkóptól függ!

2023. jan. 21. 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:
sajnálom de a horoszkópok jelentéktelenek és csak valami unalomban lévő pali találta ki őket. arra vagyok kiváncsi hogy milyen trauma érte azokat az embereket akik hisznek benne
2023. jan. 24. 21:21
 8/8 anonim válasza:

Nyilas férfivel volt dolgom ikrek nőként. Az első 3 hónap tökéletes volt, aztán hetekre eltűnt, nem jelentkezett, nem reagált semmire, újra megjelent, én hülye megint esélyt adtam, 2 hónap után újra eltűnt, majd újra visszalibbent és újra ki. És itt vége is lett.

Ez nem a horoszkópon múlik, hanem a személyiségeteken.

2023. jan. 25. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!