Miért gondolják emberek, hogy nem működik a jóslás? És mi a bizonyítékuk erre?
18 - Te jósoltattál valaha lottószámon? Nem, mert nem hiszel benne.
Honnan tudod, hogy akik megnyerték, nem voltak okosabbak nálad, és ők előre kijósoltatták a nyerő számokat? Hoppá!
"Honnan tudod, hogy akik megnyerték, nem voltak okosabbak nálad, és ők előre kijósoltatták a nyerő számokat? Hoppá!"
Onnan, hogy csak egyszer nyert mindegyikük, pedig ha igazad lenne, nyilván többször is kihasználták volna a lehetőséget, illetve elmondták volna a szeretteiknek - mégsem hallani semmi olyasmiről, hogy a lottónyerteseknek később a családtagjaik, barátaik is nyernének a lottón. Hoppá! :)
22 - Olvasd el újra. Nem az a kérdés, hogy honnan tudják, hanem h mi a bizonyíték erre.
Úgyhogy ez szilvásbukta!
26 - Ne szidd Istent!
És mégis mért jelentene engem bárki is? Mivel? Én nem bántok senkit, csak feltettem egy kérdést. .
10
Nem jeletheted ki, hogy nem létezik hiszen ha nem lenne te se lennél
"Volt, aki többször is nyert"
És akkor mi van? Ilyen a matematika, a valószínűségszámítás. Vagy ez szerinted bizonyíték arra, hogy jóslással nyert? :DDD
Remélem, nem túl sok pénz felett rendelkezel, mert nagy bajba kerülhet a családod, ha a jóslásra alapozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!