Honnan ered? Hogy működhet?
Egyszer már tettem fel hasonló kérdést. Az ingás/gyűrűs jóslás érdekelne honnan ered ill. hogy működik. Hogy tudja megjósolni a baba nemét ? Mi alapján? Mi mozgassa? Energiánk?
A napokban szóba jött, és az összes ismerősömmel, családtagommal kipróbáltam. Az igazat mutatta. Nekem
1 fiam, és 1 lányom van, az inga mutatott még egy harmadik fiú babát is, és a páromnak is.
Anyukámnak 3 lány van, a végére 1 negyedik fiút mutatott. Apukám (mostoha) neki 2 lányt , és 1 fiút. Értetlenül néztem rájuk, mivel már idősebbek. És akkor anyukám benyögte, hogy volt egy abortusza pár évvel ezelőtt . Fiúnak érezte. Hogy működhet ez? Annyira érdekes, hogy bejött mindenkinek.
Az inga érzékeny a saját és mások energiáira is, ez alapján adja a válaszokat. Leggyakoribb esetben az történik hogy a "felsőbb" önmagaddal, valamilyen szinten a tudatalatiddal társalogsz, és ő adja a válaszokat (Ez nem jelenti azt hogy a válaszok pontatlanok lennének, sőt).
Vagy másik esetben megeshet hogy egy entitás vagy felsőbb lény adja a válaszokat vagy segít. Ebben az esetben az inga nagyon gyorsan és nagy erővel fog mozogni. Esetleg ha vannak a közelben gyertyák akkor lehet villogni kezdenek. Ez például nagyon jó mód a kommunikációra, mert meg lehet kérni az evokált személyt/lényt arra hogy mozgassa a gyertya fényét. Mondjuk egy villanás igent jelent, kettő nemet.
Harmadik eset ami gyakori az az hogy a tudatos éneddel társalogsz, ami pontatlan válaszokat eredményez vagy sima zagyvaságot. Inga használata közben ezért érdemes legalább egy enyhe transzban lenni hogy ez nehezebben következzen be.
Hogy ha az elejétől fogva képes valaki pontos válaszokat kapni ingától akkor előző életében is foglalkozott a jóslás valamilyen formájával. Átlagos esetben is évekbe telik az amíg valaki teljesen elsajátítja a használatát, ez az egyik legnehezebb módszer igazából. Ideértve az Ouija táblát, annak is ugyanez a működése, csak a felhasznált eszköz egy inga helyett egy tábla lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!