A 2671-ből érkezett időutazó szerint november 30. fontos nap lesz az emberiség számára. Igaza lehet?
Manapság elszaporodtak a jövőből érkező idegenek. Egyre távolabbi dátumot adnak meg érkezőtekről, ami megnöveli az időutazás felfedezésének a valószínűségét. Mivel az időutazáshoz energia kell, így távolabb menni sokkal nehezebb, ezért ha időben növekszenek az utazás előfordulásának száma, az a jövőbeni időutazás felfedezésének valószínűségét növeli. Tudom, fizikus vagyok.
Most egy elég távoli jövőből érkezett egy utazó egy üzenettel. Az hogy olyan nagy numerikus értékű jövőből jön az üzenetének komolyságát mutatja. A 2671-ből elég komoly üzenetet érkezhet számunkra.
Azt mondja hogy eme napon olyasmi történik, amit az emberiség sosem fog elfelejteni. Vajon igaza lehet neki? [link]
Az persze eszedbe sem jut,hogy bárki lehet a nick mögött akár a háttérhatalom embere aki tisztában van a jelentős dátumokkal..Az illuminátus kártyajáték ugyanez,időnként elszórakoznak..Egy másik cikk szerint nemcsak "nagyon hasonló bolygót" fognak felfedezni,hanem a föld ikerbolygóját ami létezik,neve is van valamint spirituális körökben is köztudott,de azt nem itt fogom ecsetelni..
A másik szerint pedig nem hajó,hanem repülő fog eltűnni a Bermuda-háromszögben,szóval lehet ha találnék egy harmadik cikket ott már a dátum is megváltozik így nincs kedvem nagyon komolyan venni..Holnapra úgyis kiderül érdemes-e vele foglalkozni..
"Időutazónk" biztos elnézte a dátumot.
Ha ilyen pontos a naptára, mire hazaér a Dokit biztos kinyírják a líbiaiak.
#18 Nekem maradt tavaly szilveszterről 2 pár virslim, majd azt eszem. Ami meg megmarad belőle, azt elteszem 2023 szilveszterére.
Ami pedig a november 30-at illeti:
November 30. rendkívül fontos nap lesz. Ugyanis utána közvetlenül december 1. következik, ami közismerten az első téli hónap első napja. És mint olyan évente csak egyszer van.
#19 vagyok
Elfelejtettem hozzátenni, hogy:
Mindmehaluuuuuunk!!!!!! (lehet, hogy megeszem az összes virslit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!