Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » A 2671-ből érkezett időutazó...

A 2671-ből érkezett időutazó szerint november 30. fontos nap lesz az emberiség számára. Igaza lehet?

Figyelt kérdés

Manapság elszaporodtak a jövőből érkező idegenek. Egyre távolabbi dátumot adnak meg érkezőtekről, ami megnöveli az időutazás felfedezésének a valószínűségét. Mivel az időutazáshoz energia kell, így távolabb menni sokkal nehezebb, ezért ha időben növekszenek az utazás előfordulásának száma, az a jövőbeni időutazás felfedezésének valószínűségét növeli. Tudom, fizikus vagyok.

Most egy elég távoli jövőből érkezett egy utazó egy üzenettel. Az hogy olyan nagy numerikus értékű jövőből jön az üzenetének komolyságát mutatja. A 2671-ből elég komoly üzenetet érkezhet számunkra.

Azt mondja hogy eme napon olyasmi történik, amit az emberiség sosem fog elfelejteni. Vajon igaza lehet neki? [link]

2022. nov. 30. 10:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
44%

Az persze eszedbe sem jut,hogy bárki lehet a nick mögött akár a háttérhatalom embere aki tisztában van a jelentős dátumokkal..Az illuminátus kártyajáték ugyanez,időnként elszórakoznak..Egy másik cikk szerint nemcsak "nagyon hasonló bolygót" fognak felfedezni,hanem a föld ikerbolygóját ami létezik,neve is van valamint spirituális körökben is köztudott,de azt nem itt fogom ecsetelni..

A másik szerint pedig nem hajó,hanem repülő fog eltűnni a Bermuda-háromszögben,szóval lehet ha találnék egy harmadik cikket ott már a dátum is megváltozik így nincs kedvem nagyon komolyan venni..Holnapra úgyis kiderül érdemes-e vele foglalkozni..

2022. nov. 30. 15:30
 12/24 anonim ***** válasza:
57%
Mindig elképeszt mennyi gondolkodásra olvasásra képtelen hülye képes benyögni ide a semmit..Mintha idegyűjtötték volna mindet,a kutya nem beszélt itt világvégéről..
2022. nov. 30. 15:33
 13/24 NTBS ***** válasza:
100%
Idővel meg fogjuk tudni, de eddig semmi rendkívüli esemény nem történt.
2022. nov. 30. 16:24
 14/24 anonim ***** válasza:
93%
Érdekes, hogy ezek az önjelölt "időutazók" mindig a Tiktokon csinálnak videókat. Minden hétre jut egy, de még egyik sem jött be azok közül, amiket mondtak. Senkinek nem jut eszébe, hogy a nézettség (és pénz) miatt találnak ki ilyeneket folyton? Én tapasztaltam már a természetfelettit, de ebben a maszlagban egyáltalán nem tudok hinni, nagyon átlátszó.
2022. nov. 30. 16:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Lassan vége a napnak, de még egyelőre semmi...
2022. nov. 30. 21:01
 16/24 anonim ***** válasza:
Történt valami?
2022. dec. 1. 20:02
 17/24 anonim ***** válasza:
93%

"Időutazónk" biztos elnézte a dátumot.

Ha ilyen pontos a naptára, mire hazaér a Dokit biztos kinyírják a líbiaiak.

2022. dec. 1. 22:04
 18/24 anonim ***** válasza:
Fontos bizony, meg kell venni szilveszterre a pezsgőt és virslit, ami a mai árak mellett igazi kihívás lesz.
2022. dec. 5. 21:12
 19/24 anonim ***** válasza:

#18 Nekem maradt tavaly szilveszterről 2 pár virslim, majd azt eszem. Ami meg megmarad belőle, azt elteszem 2023 szilveszterére.

Ami pedig a november 30-at illeti:

November 30. rendkívül fontos nap lesz. Ugyanis utána közvetlenül december 1. következik, ami közismerten az első téli hónap első napja. És mint olyan évente csak egyszer van.

2022. dec. 6. 15:06
 20/24 anonim ***** válasza:

#19 vagyok

Elfelejtettem hozzátenni, hogy:

Mindmehaluuuuuunk!!!!!! (lehet, hogy megeszem az összes virslit)

2022. dec. 6. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!