Milyen lesz a jövőm?
Amikor 20 éves voltam, meghalt a testvérem. 15 éves volt. Aztán a szüleim is. Annyira kétségbe voltam esve, és nem tudtam feldolgozni, hogy pszichológus mellett elmentem jósokhoz is. Összesen 3-hoz.
És képzeld, mind a hárman különböző dolgot jósoltak, és egyik se jött be! Ennek már több, mint 4 éve.
Nem ez határozza meg a jövőd, hanem nagyrészben te!
Németország ilyen helyzetbe lesz?
xDDD
Najó, ez jó volt xDD
A jövőd pont olyan lesz, amilyennél te magad teszed a saját magad számára. Meglátni majd akkor fogod, hogy milyen is lett, amikor majd valóra válik. Addig bárki legfeljebb csak találgatni, vagy ígérgetni tud róla, ami vagy bejön nekik, vagy nem.
Ha valaki jósol neked valamit, azzal jobb esetben inspirálni fog téged arra, hogy minél többet akarj kihozni a lehetőségeidből, hiszen megmondták, hogy jó lesz a jövőd ás remélhetőleg tenni is fogsz érte, hogy úgy is legyen.
Rosszabb esetben elbízod tőle magad, hogy neked úgyis jó lesz a jövőd, ezért tenned sem kell érte és így még annyi se lesz a jövődből, mint amennyi lehetne.
Még rosszabb esetben pedig egy jóslat bekorlátoz. Elhiszed, hogy többre nem vagy képes, csak mert valaki ezt mondta és aztán a jóslatnak megfelelően nem is viszed annál többre, mert elfogadtad, hogy csak ennyire viheted - még akkor is, ha sokkal több lehetőség volna benned.
Olvass utána, hogy mit jelent a tanult tehetetlenség, illetve az önsors rontás és aztán kezdj el teljesen más irányba dolgozni saját magadon! Jós helyett inkább pszichológushoz menj és fejleszd a képességeid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!