Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mi fog történni?

Mi fog történni?

Figyelt kérdés

Itt az oldalon írogattam valakivel, aki elvileg segíteni tud nekem egy bizonyos problémámban. Holnapra beszéltünk meg egy találkozót és tervezek elutazni. Azt mondja többet akkor ha megvan a szimpátia/bizalom. Kicsit érdekes a helyzet. Nagyon szeretném ha megoldódna problémám, de nem is tudom. Elég titokzatosnak tűnik. Nem is mutatott képet, azt se tudom ki lesz. De nagyon gondolkozom, mit tegyek. Szóval nem tudom megbízzak benne, mennyire lehet hiteles vagy hogy érdemes e elmennem a találkára. Remélem most nincs itt és nem olvassa azt amit éppen írok.

Tudja valaki ki lehet ez a személy és mik a szándékai? Holnap elmenjek a találkozóra vagy ne? Mi lesz, mi fog történni? Mit tegyek, mi lesz?

22/F

#találkozás #jövő #ismeretlen #hitelesség #Mi fog történni velem?
2022. nov. 12. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
És szerinted bárki ezt ingyen meg fogja neked jósolni?:-D
2022. nov. 12. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát ha nem mutatott magáról képet akkor semmi jelet nem adott neked a bízalomra. Ne menny mért mennél?

Ha én valakivel ilyen személyes dolgokról beszélek legalább elküldök magamról egy fényképet hogy tudja ki vagyok.

Ne menny el. Elég befolyásólható vagy.

2022. nov. 12. 18:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Végül visszautasítottam, úgyhogy már tárgytalan a dolog.
2022. nov. 12. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Online fórumról, ahol még csak nem is a valós információkat láthatod, valakivel találkozni úgy, hogy még képet se küld magáról?! Ez hatalmas red flag, hihetnek engem beszarinak, de tutira nem mennék el ilyen találkozóra, elrabolhatnak, szervkereskedők áldozata lehetsz, mai világban már bármi megtörténhet.
2022. nov. 12. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Ugyanezt akartam irni mint a 4es szervkereskedő is lehet :D

Baràtnőm is mondta ha netes randira mész akkor ő tudjon rola hova kivel ..lehet akàr pszihopata is :D de mindegy is a netes ismerkedés egy fos mindenki hazudik magàrol nem iszik nem cigizik sportol és semmi se igaz belőle :D még a neve sem hogy jung..csak a szinkronicitàs miatt történt az is :)

2022. nov. 12. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!