Az lehetséges hogy előre látom az álmomban ami meg fog történni a valóságban?
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 17:03
2/11 anonim válasza:
Legfeljebb álmodsz arról, ami ébren foglalkoztat, hogy az elemi logika szabályai szerint bizonyos élethelyzetekben megtörténhet/ne.
4/11 anonim válasza:
ez nem teljesen így történik. nem fog az álmod megvalósulni. Gyakran az agyadban és a szemedben rem reakciók zajlanak. A legttöbb vágyad vagy gondolatod amivel egész életedben gondolkodsz az álmaidban jelen van. ha félsz valamitől azon elem ugyanúgy jelen van álomban. A valóság meg egy másmilyen érzés.
5/11 anonim válasza:
Én is megálmodtam, de nem ilyen nagy dolog. Csak egy részét az utolsó sulis napomnak. Mikor történt a valóságban akkor fura érzésem volt mintha ez megtörtént volna.
6/11 anonim válasza:
Velem fordult elő egyszer hogy az történt ami a valóságban,de igazából ha 1-2 alkalommal ilyesmi történik az a véletlen műve. Senki sem látja a jövőt álmon keresztül.
Ja és az a hülye aki le pontozza azokat akik szerint nem lehetséges az álljon le légyszíves.
Kösziii :))
7/11 anonim válasza:
vannak jósló álmok, igen. Petőfi Jövendőlés
"Mondád, anyám, hogy álmainkat
Éjente festi égi kéz;
Az álom ablak, melyen által
Lelkünk szeme jövőbe néz.
Anyám, álmodtam én is egyet,
Nem fejtenéd meg, mit jelent?
Szárnyim növének, s átröpűltem
A levegőt, a végtelent."
[...]
'Halál, ne vidd el őt karomból,
Ne vidd korán el a fiut;
Soká igérte őt éltetni
Az ég... vagy álmunk is hazud?...'
"Anyám, az álmok nem hazudnak;
Takarjon bár a szemfödél:
Dicső neve költő-fiadnak.
Anyám, soká, örökkön él."
9/11 anonim válasza:
Full pontosan nem, de lehetséges majdnem.
10/11 anonim válasza:
Igen, többször is megtörtént velem, mindig néhány nappal az esemény bekövetkezte előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!