Már a második munkahelyemet veszítettem el. Miért teszi velem ezt a sors?
Hát, lehet, hogy jobban kellene koncentrálnod a munkádra, és jobban teljesíteni.
Nem mondták meg, mi volt a gond?
Azt kéne.
A lassúság volt ami ebben a szakmában hátrány, meg nem tartottak elég felelősnek. Az elsőnél pénztárban követtem el hibákat, rossz terméket ütöttem be reklamálás volt belőle. Kollégák hátam mögött beköptek, meg biztos besároztak a főnököknek. Amúgy én mindent csináltam, csak mindig lehetett hibát találni abban amit csináltam.
Nem tudom lehet igazuk volt, de az fáj hogy nem adtak több türelmet és nem érdekelte őket, hogy még soha nem dolgoztam ezelőtt. Meg ha ilyen könnyen kirúgnak az mbereket akkor meg minek vettek fel? Ezt nem értem.
Elismerem, hogy hibáztam nem kellett volna. Csak én azt éreztem, hogy rám voltak szállva és direkt szúrtak ki velem. Meg ez is milyen már, hogy a kollégáknak van velem bajuk, de nem, nem beszélik meg velem, aztán a főnök hord le a sárgaföldig. Hát beszéljék meg velem a dolgokat felnőtt módjára.
És az zavart, hogy mindkét főnök szépen behív aztán közli velem, hogy itt a vége a pályafutásomnak, aláírják velem a felmondópapírt, azt megint munkanélküli vagyok. Meg egyes kollégák is kétszínű szemétládák voltak.
Na és akkor..engem vagy 7 helyről rúgtak ki!
Indíts te is saját vállalkozást, és akkor a saját képességeid számítanak majd és nem az, hogy mit pletykálkodsz, meg hogyan lógod el a munkát kávézgatással, nem kell segget nyalnod, képmutatóskodnod, stb.
Na most kiadtam magamból a felgyülemlett érzelmeimet.
Na de a lényeg és ami miatt ide írtam ebbe a jóslás kategóriába az az, hogy mi lesz a jövőben velem, érdemes lenne ott hagynom ezt a szakmát és keresni egy másikat ahol több sikerem lesz amihez értek, meg ahol vélhetőleg nem hullok ki?
Valami jóslat, tanács?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!