Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogy lehet az,vagy van az,hogy...

Hogy lehet az,vagy van az,hogy x jóssal rengeteg ember elégedett, nekem meg csak össze- vissza magyarázott,amiből szinte semmi sem sikerült ?

Figyelt kérdés
Rengeteg pozitív visszajelzés vendegeitol, így imádlak,úgy imadlak, te vagy a legjobb,tupontos vagy, minden szavad bejött. Nekem meg szinte semmi abból ,amit zagyvalt
2022. júl. 22. 12:27
1 2
 11/20 Grimfox ***** válasza:

A karma nem igazán tanításra van. A karma jelenlétének más a célja. Viszont az valószínűleg igaz, hogy javarészt rajtad múlik. Nem azon, mennyit tudsz várni, hanem azon, hogy megtalálod e a megfelelő alkalmakat, hogy kezdeményezz. Persze a dolog másik felét ez nem befolyásolja. A másik fél még mindig dönthet úgy, hogy ő nem akar veled lenni. Ezért csak lehetőség, nem kőbe vésett tény.

A türelem jó dolog, mert nem kapkodod el, nem sietsz esélyeket keresni, és így nagyobb eséllyel kapod el a jó pillanatot.

Mondjuk amit a 10. kommentben írtál, pont az a fajta nagy vonalakban beszélés, amit a legtöbb önjelölt jós csinál.

2022. júl. 22. 14:46
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

És az alábbi megtörtént esetről mi a véleményed? Mondta a jósnő H muktambol,jelenbol, jövőből mond infot. Először a múltról és erősítsem meg,H jó úton van- e,neki eleg egy igen nem. Aztán azt is mondta, milyen emberek várhatók az életemben, úgy,hogy hajuk színe alapján tipizalta őket.. Kérdezte,volt e vetélésem,v abortuszom.. Mondtam,hogy nem. Figyelmeztetett,hogy lehetséges a jövőben,figyeljek rá.

2022. júl. 22. 14:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez kb. olyan mintha a jós az mondta volna nagyon figyelj a fehér autókra mert veszélyes helyzetet hozhat a jövő. Az összes fehér autót figyelni fogod és olyan helyzeteket is megjegyzel amit normál állapotban észre se vennél annyira jelentéktelen. Így működnek a jósok, általánosságokat mondanak amit lehet így vagy úgy értelmezni.
2022. júl. 22. 15:02
 14/20 Grimfox ***** válasza:
100%
Ez a már korábban említett hot reading. Elkezd az általánostól a specifikus irányába haladni a kérdéseivel, és figyeli a válaszaidat, reakcióidat. És ahogy látod, ha mellélő, akkor menti a helyzetet azzal, hogy figyelj rá, a jövőben még lehetséges. Ez nem jóslás, hanem ügyes terelés. Eléri, hogy eláruld magadról az információkat, egyre specifikusabbakat, aztán már könnyebben tud mondani neked valami valószínűt. Elég gyakori módszer, de nem hiteles jóslás.
2022. júl. 22. 15:03
 15/20 A kérdező kommentje:
Azt is mondta, áll mellettem egy sötét hajú férfi. Kérdeztem,O milyen kontextusban. Erre azt felelte,hogy nekem kell tudni,szeretem, férjem,gyerekem- e. Nem a josnonek kellett volna tudnia ezt ?
2022. júl. 22. 15:07
 16/20 A kérdező kommentje:
*szeretom
2022. júl. 22. 15:07
 17/20 Grimfox ***** válasza:
100%
A jósnak kell tudnia, ha ilyen kijelentést tesz. Ez is az általánosítást bizonyítja.
2022. júl. 22. 15:15
 18/20 A kérdező kommentje:

Azt is mondta,hogy vigyázzak,mert egy rövid, fekete hajú nő bosszúságot okoz, vagy egy kopasz v világos hajú férfi le akarja nyúlni a pénzemet. Ezt látta 1-2 évre előre. Szép kilátások akkor, a lényege, hogy lehet abortuszom, pénzemet elszedhetik, semmi jó kb..

Próbálom elengedni

2022. júl. 22. 15:37
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nekem is volt közel 1 éve... szakítottunk a párommal és arra voltam kíváncsi, hogy leszünk-e még együtt. Az volt a válasz, hogy egyértelműen nem, és hogy ő eltávolodott, még másik nőt is látott a képben, leírta, hogy néz ki és azt tanácsolta, lépjek tovább, még látott is nálam néhány hónapon belül egy új kapcsolatot, szintén leírta, hogy fog kinézni, kb. mivel foglalkozik és azt tanácsolta, engedjem el a páromat. Mivel hozzá sztárok járnak jósoltatni és nála is az megy Fb-n, hogy mennyire pontos és még barátnőmnek is bejött, amit mondott, gondoltam, hogy hát akkor biztos így lesz, de lesz, ami lesz. Na hát ez úgy alakult, hogy ezután 1 hónap múlva újra összejöttünk a párommal (az is kiderült, hogy a 3 hónap alatt, amíg nem voltunk együtt, nem volt senkije) és azóta is együtt vagyunk, nagyon jól megvagyunk. Szóval ennyit a "leghitelesebb" jósokról...
2022. júl. 22. 16:34
 20/20 Grimfox ***** válasza:
Kérdező. Ilyeneket bárki tud mondani. Akik ezt hivatásszerűen csinálják, azok meggyőzőbben. De ettől ez még nem a jövő, hanem csak valami, amit az adott "jós" mondott. A két jós közül, akikről írtál, egyik sem hiteles, nem valódi jósok. Még azzal is többre mennél, ha magadnak vetnél kártyát, és értelmeznéd.
2022. júl. 22. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!